Fiatal
Válasz blac2 kommentjére
2015. dec. 19. 19:25

Én kb 3 hete igényeltem.És annyi volt a feltétel, hogy természetesen pontos adatok, plusz legyen legalább 10euró a számládon.Rányomtam az igénylésre és rá kb 2 napra levették a 10 eurót és folyamatosan kb két mondatos szövegben jelezték, hogy hol tart a folyamat.Kódot sztem nem küldenek előre.A kártyával együtt érkezik az aktiváló kód egy külön borîtékban.

kamionos33
Válasz blac2 kommentjére
2015. dec. 31. 9:03

Üdv nektek sem jön be skrill? 3 gépen is probaltam.

vargepard
Válasz blac2 kommentjére
2015. dec. 31. 9:17

De jacsa simán bejön a Skrill. Most néztem.

kamionos33
Válasz vargepard kommentjére
2015. dec. 31. 9:20

Ok de ki az a jacsa?

kamionos33
Válasz blac2 kommentjére
2015. dec. 31. 9:32

Nem tudom mi lehet de meg probáltam mobil net is ott sem jelenik meg az oldal PS befizunál sem

perfectg2
Válasz kamionos33 kommentjére
2016. jan. 5. 0:25

Üdv! Skrill kártya aktiválására nincs határidő? Bármikor lehet? Nem gond ha 1 honap után aktiválom pl.?

torzon
Válasz perfectg2 kommentjére
2016. jan. 5. 12:57

Üdv!

Ha csináltatok skrill kártyát,arról tudok majd utalni olyan bankszámlára ami nincs bekötve a skrillemhez?

L.T.
Válasz torzon kommentjére
2016. jan. 5. 14:23

Üdv!

Ha csináltatok skrill kártyát,arról tudok majd utalni olyan bankszámlára ami nincs bekötve a skrillemhez?

Skrillről nem tudsz bankszámlára utalni sehogy se.MC-al pénzt tudsz felvenni atm-ből,vagy vásárolhatsz is vele.

dikrix
Válasz blac2 kommentjére
2016. jan. 13. 19:08

Sziasztok!

Van egy EURos Skrill számlám amit már elég régen regisztráltam. A kérdésem az lenne tudok-e regisztrálni még egyet, ami forintos lesz? Vagy tilos 1 embernek 2 számla?

A másik kérdésem, hogy tudom használni az instant bank transfert? Mert nálam ez a funkció nem választható. Lehet hogy forintos számla kéne hozzá? Esetleg kéne arról a számláról előtte egy sima bank transfert csinálnom, hogy aktiválódjon az azonnali utalás?

Egyébként furcsa, hogy nem tudtam sportfogadási számlámra utalni Skrillről a bankkártyámon keresztül. Írtam a supportak, de válasz még nincsen. Direktbe ment a fizetés végül Skrill nélkül bankkártyával.

Köszönöm!

fejes1988
Válasz dikrix kommentjére
2016. jan. 13. 19:54

Több számlád csak abban az esetben lehet, ha VIP vagy, amihez pedig az kell, hogy 15.000€ depositod legyen 3 hónap alatt.

Bank transfer akkor elérhető, ha onnan utalsz Skrillre először.

A sportfogadó részhez meg annyit, hogy valószínűleg olyan a kártyád, hogy nem használhatod gambling oldalakon.
Support nem fog válaszolni, csak ha erre a mailre írsz: vip@skrill.com

Élő ügyfélszolgálat