Shaikon
Válasz uav_online kommentjére
2016. márc. 9. 13:16

Más eszközről ugyanarról a netről? (pl mobil)

Megnéztem 2 tablettröl 1 telefonról ugyanaz .semmi.Viszont az accom él mert tudtam boltban vásárolni.Digit megkérdeztem nem tiltották .

Shaikon
Válasz blac2 kommentjére
2016. márc. 9. 13:50

Na megoldódott.Router újrainditással.

SötétEgér
Válasz blac2 kommentjére
2016. márc. 16. 1:09

Ezek idióták... Akartam levenni cash-t, elég sürgősen, csak gondoltam előtte megnézem az egyenlegem, erre: "We have temporarily disabled login to your account as a security precaution. Please reset your password to access your account."
Hát mondom oké, de az sms nem jött meg, többször próbáltam, de semmi. Beküldtem a személyit, hogy akkor manuálisan...
Elég nagy bunkóság ez, random lezárják a kontókat (nem első eset)
Kb mire számítsak? mikorra szoktak válaszolni? Legutóbb 1-2 éve elég lassan reagáltak.

L.T.
Válasz blac2 kommentjére
2016. márc. 16. 7:02

Ha a honlapon keresztül töltötted fel az iratokat akkor 1-2 napon belül megjön az új jelszó.

banoster
Válasz SötétEgér kommentjére
2016. márc. 16. 8:04

Ezek idióták... Akartam levenni cash-t, elég sürgősen, csak gondoltam előtte megnézem az egyenlegem, erre: "We have temporarily disabled login to your account as a security precaution. Please reset your password to access your account."
Hát mondom oké, de az sms nem jött meg, többször próbáltam, de semmi. Beküldtem a személyit, hogy akkor manuálisan...
Elég nagy bunkóság ez, random lezárják a kontókat (nem első eset)
Kb mire számítsak? mikorra szoktak válaszolni? Legutóbb 1-2 éve elég lassan reagáltak.

Bizos, hogy jó telószám volt megadva? Nekem másodpercek alatt megjött az sms. Mindenesetre szerintem nem lesz probléma, a Skrill support sokszor lassú sajnos. Esetleg írj rá a mi supportunkra, és ők is rákérdeznek, mi a helyzet, bár az is 1-2 nap szokott lenni.

ivanesz
Válasz blac2 kommentjére
2016. márc. 16. 8:50

Hányszor cseszhetem el a kártya pin kódot mielőtt letiltja?Letilt egyáltalán?

SötétEgér
Válasz banoster kommentjére
2016. márc. 16. 9:09

A teló szám az jó, régen még működött is mikor még moneybookers volt akkor a tranzakciókról is kértem, és mindig jött azonnal, mióta skrill-re változott a nevük, soha nem jön meg semmi, a számom viszont sosem változott.

ivanesz: Szerintem 2 biztos belefér, néha én is másik kártya pinjével próbálkozok, mert van jó pár, és nem mindig tudom összepárosítani fejben :)

ivanesz
Válasz ivanesz kommentjére
2016. márc. 16. 17:12

Hányszor cseszhetem el a kártya pin kódot mielőtt letiltja?Letilt egyáltalán?

Valaki?

lecso10
Válasz ivanesz kommentjére
2016. márc. 16. 19:16

Valaki?

3. hibánál már beszippantja.

ivanesz
Válasz blac2 kommentjére
2016. márc. 17. 12:32

Ezt hogy érted?A kártyát se adja vissza?

Élő ügyfélszolgálat