Más eszközről ugyanarról a netről? (pl mobil)
Na megoldódott.Router újrainditással.
Ezek idióták... Akartam levenni cash-t, elég sürgősen, csak gondoltam előtte megnézem az egyenlegem, erre: "We have temporarily disabled login to your account as a security precaution. Please reset your password to access your account."
Hát mondom oké, de az sms nem jött meg, többször próbáltam, de semmi. Beküldtem a személyit, hogy akkor manuálisan...
Elég nagy bunkóság ez, random lezárják a kontókat (nem első eset)
Kb mire számítsak? mikorra szoktak válaszolni? Legutóbb 1-2 éve elég lassan reagáltak.
Ha a honlapon keresztül töltötted fel az iratokat akkor 1-2 napon belül megjön az új jelszó.
Ezek idióták... Akartam levenni cash-t, elég sürgősen, csak gondoltam előtte megnézem az egyenlegem, erre: "We have temporarily disabled login to your account as a security precaution. Please reset your password to access your account."
Hát mondom oké, de az sms nem jött meg, többször próbáltam, de semmi. Beküldtem a személyit, hogy akkor manuálisan...
Elég nagy bunkóság ez, random lezárják a kontókat (nem első eset)
Kb mire számítsak? mikorra szoktak válaszolni? Legutóbb 1-2 éve elég lassan reagáltak.
Hányszor cseszhetem el a kártya pin kódot mielőtt letiltja?Letilt egyáltalán?
A teló szám az jó, régen még működött is mikor még moneybookers volt akkor a tranzakciókról is kértem, és mindig jött azonnal, mióta skrill-re változott a nevük, soha nem jön meg semmi, a számom viszont sosem változott.
ivanesz: Szerintem 2 biztos belefér, néha én is másik kártya pinjével próbálkozok, mert van jó pár, és nem mindig tudom összepárosítani fejben :)
Hányszor cseszhetem el a kártya pin kódot mielőtt letiltja?Letilt egyáltalán?
Valaki?
Ezt hogy érted?A kártyát se adja vissza?