olegg
Válasz krumpli kommentjére
2008. szept. 17. 13:58

Ha gond van az MB-s pénzkivéttel, akkor próbáljátok meg a következőt:
1. Utaljátok el az MB számláról a teljes összeget a Party Pokerre
2. Ezután a Party Pokerről utaljátok át a VISA kártyára a szükséges összeget.

Ez a módszer elvileg működik, csak az egyetlen hátránya, hogy a Party Pokeren bizonyos számú handet le kell játszani ahhoz, hogy kiutalhasd a pénzt.

buktar
Válasz uborka kommentjére
2008. szept. 17. 14:03

az csak egy dolog, hogy 1 hét, de akkor most az euro számlámból is forintot csinálnak? merthogy ez van a levélben.

a másik, hogy van neked neteller számlád? mo-ot úgy tudom nem engedélyezték, kinn vagy, vagy máshová vagy bejelentve? ha bentről nyomod, akkor 1 perc alatt megbuksz az ip-vel.

Kicsit le vagy maradva!

uborka
Válasz buktar kommentjére
2008. szept. 17. 14:09

Kicsit le vagy maradva!

miből gondolod? eltűnt a vasfüggöny?

kanrich_
2008. szept. 17. 14:17

A Neteller néhány héttel ezelőtt engedélyezte szolgáltatásait a magyar ügyfelek számára is. Lásd Neteller topikot.

uborka
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. szept. 17. 14:20

A Neteller néhány héttel ezelőtt engedélyezte szolgáltatásait a magyar ügyfelek számára is. Lásd Neteller topikot.

akkor tényleg le vagyok maradva. szerencsére csak pár héttel. köszi az infot.

castor11
2008. szept. 17. 14:46

Remélem nem lesz komolyabb változás, mert eddig nekem bejött ez a fizetési lehetőség. Majd kiderül.

pzsolti
Válasz castor11 kommentjére
2008. szept. 17. 20:33

Sziasztok!
Olvasgattam egy felvetődő kérdést a változtatásokkal kapcsolatban,ha valaki már olvasta azoknak boccs,de másnak érdekes lehet,nos a lényeg:

MB-vel szoktam pénzt kivenni számlára, de most, hogy külföldről utalják, nem tudom, hogy ugyanúgy kiutalják, ugyanarra a számlára, vagy újra be kell fizetenem a számlámról.
Mert amikor megnyitottam az MB account-ot, akkor befizettem a magyar számlámról a MB magyar számlájára, és erre utaltam aztán ki a pénzt. De ha most külföldi számláról akarnak nekem utalni, akkor nekik az IBAN számlaszám kell elméletileg. Ha rákattintok a withdraw-ra, akkor ugyanazt a számlaszámot látom, mint régen.
Akkor most így is működni fog, vagy először megint be kell fizetnem először?

Nos ez volt az eredeti okfejtés és én elkezdtem ugymond utánnanézni:

Én is nézegettem,hogy hogyan lehetséges változtatni a számlaszámon,első gondolatra úgy lehetne szerintem,hogy a mostanit letiltom és újból megadom nemzetközi formátumba,de ha új számlaszámot akarok hozzáadni akkor egyből a számlaszám első nyolc jegyét kéri,ha jól értettem,igaz az angolom sajnos 0,és már rég volt amikor leregisztráltam,biztos akkor is segített valaki,és nem nemzetközi formátumba,mert felkínálja választásnak hogy magyarországi bankban van-e a számla.
Nos én eddig jutottam,tulajdonképpen nem változtattam semmit.
Ha valakinek van tapasztalata,írjon már,mert jövőhéten nekem is aktuális egy kiutalás,és nem akarok akadozni vele.

Segítséget előre is köszönöm!

vinczesz
Válasz krumpli kommentjére
2008. szept. 18. 12:29

szorri, utánanéztem, minden rendben, tényleg bankot váltottak

Én bejelentettem náluk, hogy kaptam egy adathalászat-gyanús levelet.:)

krumpli
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 18. 12:57

Én bejelentettem náluk, hogy kaptam egy adathalászat-gyanús levelet.:)

én is majdnem irtam nekik :D

JasonCorp
Válasz olegg kommentjére
2008. szept. 18. 18:38

-

Előző pénteken utaltam ki pénzt, ami visszajött hétfőre a bankváltás miatt...
Majd ami gétfőn lett kiutalva még mindig nem jött meg.....
Azelőtti héten hétfőn utaltam ki pénzt és a következő hétfőn kaptam meg.. VICC
Ez mar a masodik eset hogy vegtelen nap ota nem kapom meg a pénzem..
Nagyon remélem hogy minden magyar netteller kartyat fog hasznalni, mert elég nagy bohocsag amit muvelnek ezek a balfaszok....

Élő ügyfélszolgálat