sziasztok! a minap skrillre bejelentkezés után meg kellett adnom egy email címet, amire authentikációs kódot küld + egy pint. eddig authenticatorral léptem be, és továbbra is be van kapcsolva a beállításoknál, viszont azóta ez nem működik, hanem csak az emailre kód-küldözgetéssel megy a belépés. néztem az authentication methods menüpontban, de nem lehet kikapcsolni, mert azt mondja, hogy legalább egyet választani kell. (sms-t az én telószámomra valamiért ki sem küld)
nem tudjátok, hogyan lehetne újra az authenticatoros beléptetést használni?
sziasztok! a minap skrillre bejelentkezés után meg kellett adnom egy email címet, amire authentikációs kódot küld + egy pint. eddig authenticatorral léptem be, és továbbra is be van kapcsolva a beállításoknál, viszont azóta ez nem működik, hanem csak az emailre kód-küldözgetéssel megy a belépés. néztem az authentication methods menüpontban, de nem lehet kikapcsolni, mert azt mondja, hogy legalább egyet választani kell. (sms-t az én telószámomra valamiért ki sem küld)
nem tudjátok, hogyan lehetne újra az authenticatoros beléptetést használni?
Igen, és nem is fogod tudni kikapcsolni. 2 különböző authenticator két teljesen más szerepet tölt be.
Az Email és a PIN a belépéshez szükséges. A telefonos vagy applikációs authenticator pedig egyéb esetekben amikor kártyát igényelsz vagy változtatsz valamin.
Nemrég kipróbáltuk és úgy tűnik hogy immár működik a Revolut feltöltés Skrill kártyáról.
Mind USD és EUR Skrill számla esetén ment a normál kártyás és a virtuális kártyás feltöltés is.
Mindenkinél működik?
Nem teljesen tartozik ide,de mivel egy cég,Netellerről is megy a Revo feltöltés(EUR).
Sziasztok. Skrill account belépési/regisztrációs email cimet véleményetek szerint lehet módosítani,módosíttatni?
Persze. Ugyan nem tudom a mostani szabályok szerint hányszor, de pár hónappal ezelőtt még csak maximum 5 vagy 10 (sztem 10) email cím módosítás volt érvényben per account.
Ha elérted a maximumot akkor egy lehetőséged volt. Lezárni és nyitni egy újat.
sziasztok, nem engedett eddig az új skrilles kártya felvenni sem otp-nél sem pedig bp banknál csak elöször pár alkalommal útána pedig. csak K&H-nál. eddig ott vettem le a pénzt skrilles kártyáról. de most már ez sem engedte. illetve vásárolni sem. valami van a skrilles kártyáknál?
Ti milyen automatánál szoktatok pénzt felvenni?
nektek most müködik a skrill kártya?
-na még jobb az összegeket levonta a tranzakciót meg elutasitota mind a pénzkivétél mind a vásárlásnál. a skrill számlámról meg hiányzik a pénz
egyre jobb
Ugyanez történt ma itt is.
Ahogy nálam is!
Se fizetni nem sikerült, se pénzt felvenni!
Számláról hiányzik a pénz, de historyban pending státuszban van csak.