Mire elküldi a kódot (10 perc minimum) kiléptet a fizetésből
Sziasztok!
Kartyas vasarlasnak sikerult nekem is megszivni, bar sokadik probalkozasra elfogadta, az osszeget ketszer vonta le a szamlamrol. Hova kell hogy irjak, illetve milyen adatokat kell elkuldjek, hogy a tobbszori levelezest megusszam? Koszi
Másold ki a problémás, és a teljesült fizetés tranzakciószámát. Írd le a problémát, help@skrill.com emailre. Pár nap múlva nekem visszarakták az összeget, de az nem jelent meg külön tranzakcióban, csak ott volt.
Másold ki a problémás, és a teljesült fizetés tranzakciószámát. Írd le a problémát, help@skrill.com emailre. Pár nap múlva nekem visszarakták az összeget, de az nem jelent meg külön tranzakcióban, csak ott volt.
Ma úgy döntött a skrill duplikál 4 tranzakciót ami miatt mínuszba tette a számlám és mindez csak azért tűnt fel mert a spotify nem tudta levonni a havi előfizut...
A duplikáltak egyik fele a szokásos "pending" státusz másik fele elfogadva :/
Járt már vki így?
Ma úgy döntött a skrill duplikál 4 tranzakciót ami miatt mínuszba tette a számlám és mindez csak azért tűnt fel mert a spotify nem tudta levonni a havi előfizut...
A duplikáltak egyik fele a szokásos "pending" státusz másik fele elfogadva :/
Járt már vki így?
Skrillen belül lehet látni a duplikált tranzakciókat! Összegek stimmelnek pár$os eltérés az árfolyam különbségekből azért fakad mert 14-ei pénzmozgásokat 17 ill 18-án duplázta. A 14-eiek még függőben /ami ugye visszatartva az egyenlegből/ amiket később külön könyvelt el elfogadottként.
Nekem is ez a problémám és pont 14. i ATM tranzakciónál. Sikerült valamit intézni?
Nekem is ez a problémám és pont 14. i ATM tranzakciónál. Sikerült valamit intézni?
Ok, köszi. Akkor írok én is nekik.