fejes1988
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 24. 16:58

Pókerteremből nem ugyanígy működik?

de :D

rogan99
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. szept. 24. 17:26

Ha ez így marad akkor MB game over. Már így is kb 9ft-ot bukok dolcsinként a termek közti pénzmozgatások miatt a HUF MB számlám miatt de ha erre még rájön ez a 8k-s dolog akkor ennyit erről.

csabi69
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 24. 17:35

MB mossa kezeit!
Többszörös reklamálásomra ezt kaptam végleges válaszként:

We would like to kindly inform you that we sent the whole amount to your bank account, but the recipient bank and the processing bank charged a fee for the transfer - it was not a fee charged by Moneybookers and it is not a fee we are responsible for, so you will need to contact your bank for more information. We hope you will find this information useful.

Szokás szerint ők semmiről nem tehetnek.
Mondjuk ha így is van akkor is az elég érdekes, hogy erről sehol semmi infó. Szerintem senki nem használná többet. Ezért is írtam ide délután.
Amíg nincs magyar számla a régi fee-kkel, addig le velük!!!!

fejes1988
Válasz rogan99 kommentjére
2008. szept. 24. 17:52

Ha ez így marad akkor MB game over. Már így is kb 9ft-ot bukok dolcsinként a termek közti pénzmozgatások miatt a HUF MB számlám miatt de ha erre még rájön ez a 8k-s dolog akkor ennyit erről.

erre talán egy tipp: nézd meg a dollár alakulását, és akkor mozgasd a pénzed, amikor egész jó a dolcsi

rogan99
2008. szept. 24. 21:50

erre talán egy tipp: nézd meg a dollár alakulását, és akkor mozgasd a pénzed, amikor egész jó a dolcsi

És szóljaka termeknek is hogy ehhez időzítsék a rake raceket meg a kül bónusz ajánlatokat mi? :)

bojanika
Válasz rogan99 kommentjére
2008. szept. 24. 21:53

Valójában mindegy, mikor mozgatod a pénzeket. Ha nem egyezik a moneybookers-es számla pénzneme a terem pénznemével, akkor minden ki-, és beutaláskor buksz. Ez árfolyamtól független. Ezért érdemes olyan mb-számlát csinálni, ami megegyezik a kívánt terem/termek pénznemével. Természetesen anno én is másképpen csináltam és eurós számlám van, ellenben szinte mindig $-os teremben játszok... :(

fejes1988
Válasz bojanika kommentjére
2008. szept. 24. 22:05

Valójában mindegy, mikor mozgatod a pénzeket. Ha nem egyezik a moneybookers-es számla pénzneme a terem pénznemével, akkor minden ki-, és beutaláskor buksz. Ez árfolyamtól független. Ezért érdemes olyan mb-számlát csinálni, ami megegyezik a kívánt terem/termek pénznemével. Természetesen anno én is másképpen csináltam és eurós számlám van, ellenben szinte mindig $-os teremben játszok... :(

mi a megoldás?

oes
2008. szept. 24. 22:09

mi a megoldás?

A megoldás egyszerű: nyerj annyit, hogy az átváltás költsége ne idegesítsen!

bojanika
Válasz oes kommentjére
2008. szept. 24. 23:13

Hát talán annyi, hogy az eurós mb számlám mellé $-os lesz a neteller. Így talán részben megoldódik a probléma - persze idővel, amint lesz újra magyar számlája az mb-nek. :)

Overcome85
Válasz Overcome85 kommentjére
2008. szept. 25. 15:22

Sziasztok!
Nincs semmi extra kérdésem inkább egy tanáccsal szolgálnék!
Szerintem a Neteller visszatérésével egy sokal jobb alternatíva lett a Moneybookers helyett!
Engem megmondom őszintén már nagyon idegesít az utóbbi!
Amikor kivettem minden pénzem Ipokerről akkor zárolták a számlámat biztonsági ellenőrzés céljából!Ment nekik közüzemi számla ,visa,lakcím kártya és személyi!Sikerült!
Utána le akartam venni pénzt pulcsira meg ilyen hasonló dolgokra!Kell a pénz ez van!Akkor azzal a problémával szembesültem ,h a maximális összeg amit levehetek az $48.31!Talán elég egy pulcsira de megmondom őszintén egy kicsit nagyobb összegre gondoltam!Hosszas levelezgetés után sikerült feltornáznom a limitet megfelelő összegre!Egyébként a nehézkes ügyintézést is hátránynak tartom!
És a csattanó ma következett be!Fellépek az MB accountra ,h akkor most és...!Nagyon vicces!
Withdrawal és kiírja ,h ellenőrizniük kell a lakcímem és küldenek egy levelet ami 2-5 nap és azután érvényesíthetem az acco-mat!:)
De most komolyan!Ez már Fa....verés!
Már létrehoztam egy Neteller account-ot és már csak a telefonos ügyintézés van hátra amit holnapra időzítek!Ami eddig feltűnt a netellerrel kapcsolatban az a gyors ügyintézés!Nekem ez is elég!

GL

Sziasztok!
A rémálom nem ért véget!Megkaptam a levelet és sikerült aktiválnom a kódot!
Minden király gondoltam és mentem is a withdrawal ikonra de korán örültem mert a limitem még mindíg csak $75!Írtam nekik levelet ,h ne basza...nak már mert már egy kicsit sok a szivatásból és ezt írtáék vissza:

Dear Mr. Halasz,

Thank you for contacting the Moneybookers customer service.

We would like to kindly inform you that there are overall limits for withdrawals to a VISA card which are imposed on our service by our payment provider for card payments. Please note that these limits concern all withdrawals of our customers for a certain period in a given currency. Moreover, please keep in mind that you can withdraw up to 1500 EUR per month and not more than 500 EUR per transaction to your credit card, as set by our credit card payment provider. Therefore, we would like to kindly recommend that you tried withdrawing funds on a later stage, or used a bank transfer withdrawal.

If you have any further questions, please do not hesitate to contact us again.

Best regards,
Rosi
Moneybookers Customer Service

Segítene nekem vki ,h ez nagyjából mit is jelent!?
Előre is köszi

Élő ügyfélszolgálat