Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Szerencsejáték függőség

RegGeri
2017. jan. 22. 13:04

Szerencsejáték függőség

Találtam egy érdekes videót a szerencsejáték függőségről, angol nyelvű:

[video=youtube;1W2HqF4x8Bc]https://www.youtube.com/watch?v=1W2HqF4x8Bc[/video]

WINAMAXDONK
Válasz RegGeri kommentjére
2017. jan. 22. 19:53

Jacsa fiam hol vagy?

jacsapoker
2017. jan. 22. 20:06

Néztem. De szerintem nem csak nekem érdemes megnéznem, vannak még itt páran hasonló helyzetben.

WINAMAXDONK
2017. jan. 22. 20:15

Persze nekem se árt:) Egyedül moly barátomon érzem azt h teljesen kiegyensulyozott

RegGeri
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. jan. 23. 8:58

Nem állítom, hogy nem jutottak eszembe a pénzcserés szerencselovagok, de úgy nagy általánosságban minden pókeresnek, kártyásnak, kaszinósnak érdekes lehet a film. Elég durva azt látni, amikor egy átlagosnak tűnő angol háziasszony a börtönig jut a szerencsejáték miatt.
Azon egy kicsit meglepődtem, hogy nem találtam függőséges témát a fórumban. Mondjuk túl sokáig azért nem kerestem.

RegGeri
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. jan. 23. 9:06

Persze nekem se árt:) Egyedül moly barátomon érzem azt h teljesen kiegyensulyozott

Ha valaki pókerből él, és tényleg meg is él belőle, az más tészta. Persze annak sem árt néha őszintén magába néznie, hogy nem mutatkoznak -e függőséges tünetek nála.

gabaj
2017. jan. 23. 10:19

A pókert és hasonló kártyajátékokat nem nevezném szerencsejátéknak. Amúgy én bármikor le tudnék állni, ha akarnék. Fogadunk?
Én amúgy inkább netfüggő, tv-függő vagyok, de ez nem olyan költséges probléma.

RegGeri
2017. jan. 23. 10:36

Netfüggő az én is vagyok. A póker is hiányozna nagyon, de ideig-óráig talán kibírnám nélküle :)

tikka_masala
2017. jan. 23. 16:12

Ha valaki pókerből él, és tényleg meg is él belőle, az más tészta. Persze annak sem árt néha őszintén magába néznie, hogy nem mutatkoznak -e függőséges tünetek nála.

Szerintem sokunkat érdekelne az is, hogy hogy lehet függővé válni - legalább nem lenne volume probléma!

Élő ügyfélszolgálat