Szerencsejáték függőség
Találtam egy érdekes videót a szerencsejáték függőségről, angol nyelvű:
[video=youtube;1W2HqF4x8Bc]https://www.youtube.com/watch?v=1W2HqF4x8Bc[/video]
Jacsa fiam hol vagy?
Néztem. De szerintem nem csak nekem érdemes megnéznem, vannak még itt páran hasonló helyzetben.
Persze nekem se árt:) Egyedül moly barátomon érzem azt h teljesen kiegyensulyozott
Nem állítom, hogy nem jutottak eszembe a pénzcserés szerencselovagok, de úgy nagy általánosságban minden pókeresnek, kártyásnak, kaszinósnak érdekes lehet a film. Elég durva azt látni, amikor egy átlagosnak tűnő angol háziasszony a börtönig jut a szerencsejáték miatt.
Azon egy kicsit meglepődtem, hogy nem találtam függőséges témát a fórumban. Mondjuk túl sokáig azért nem kerestem.
Persze nekem se árt:) Egyedül moly barátomon érzem azt h teljesen kiegyensulyozott
A pókert és hasonló kártyajátékokat nem nevezném szerencsejátéknak. Amúgy én bármikor le tudnék állni, ha akarnék. Fogadunk?
Én amúgy inkább netfüggő, tv-függő vagyok, de ez nem olyan költséges probléma.
Netfüggő az én is vagyok. A póker is hiányozna nagyon, de ideig-óráig talán kibírnám nélküle :)
Ha valaki pókerből él, és tényleg meg is él belőle, az más tészta. Persze annak sem árt néha őszintén magába néznie, hogy nem mutatkoznak -e függőséges tünetek nála.