Transferwise (bet365)
Sziasztok!
A következő kérdéseim lennének, hátha tud valaki segíteni. Szeretnék nyitni bet365 számlát.
1. Szerintetetek bet365-nél ez működő verzió? Elfogadják befizetésnél és kifizetésnél a transferwise-t? Van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Illetve szívesen fogadok tanácsokat ha valakinek jobb opció szokott játszani.
Befizetés:
OTP-s magyar bankszámla -> Transferwise bankszámla , itt HUF váltása devizára (0,5% körüli költség és középárfolyam)-> Bet365 befizetés banki átutalással vagy transferwise mastercarddal
Kifizetés később:
Bet365 -> Transferwise bankszámla -> Itt EUR/USD-ról átváltás HUF-ra alacsony költséggel (0,5% körül ha jól olvastam utána ami kb. fix költség összegtől függetlenül) OTP-s számla
OFF: Skrillel kapcsolatos két kérdés.
2.Skrillre transferwise mastercarddal lehetséges a feltöltés? Illetve skrillel a transferwise feltöltés?
3. Olyat olvastam, hogy skrill virtuális kártyával érdemes feltölteni egy revolut számlát és revoluttal pedig fel lehet tölteni a Transferwise-t.
4. Bet365 nyitásnál érdemes HUF-os számlát nyissak, amennyiben a végleges célszámla kiutalásnál magyar HUF alapú számla lesz? Devizában valahogy biztonságosabbnak érzem a HUF folyamatos gyengélkedése miatt.
Előre is köszönöm szépen aki informál ezekről, elmondja a meglátását!
Transferwise szerintem nem játszik.
https://transferwise.com/acceptable-use-policy