Dany871
Válasz Kiszámoló kommentjére
2014. okt. 31. 13:10
De nincs vmi olyasmi , a policy-jükben , hogy anonimitást vállalnak a hatóságokkal szemben?
Wildcatfish
Válasz Dany871 kommentjére
2014. nov. 4. 0:33
De nincs vmi olyasmi , a policy-jükben , hogy anonimitást vállalnak a hatóságokkal szemben?
Szerinted úgy a Briteknél kaphatnak működési engedélyt.
Csak gondolj el egy beszélgetést
FBI: Kérhetnénk Osama úr pénzügyiről kimutatást
Skrill: Sry nem adhatunk benne van a szerzödésünkben.
Krono
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. nov. 4. 1:22
Eddig azt hitted a magyar állami hatóság nem tud információt szerezni tőlük?
Csak most a papirmunka egyenlő lett a 0-ával.
Eddig rohadtul nem adtak ki semmilyen adatot a NAV felé. Még azt is letagadták, hogy van olyan felhasználójuk, mint akiről infokat kértek. Nem túl reális Osamát és egy mezei nav átvilágítást egy kalap alá venni.
Kiszámoló
Válasz Krono kommentjére
2014. nov. 5. 21:00
Eddig rohadtul nem adtak ki semmilyen adatot a NAV felé. Még azt is letagadták, hogy van olyan felhasználójuk, mint akiről infokat kértek. Nem túl reális Osamát és egy mezei nav átvilágítást egy kalap alá venni.
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy uniós pénzügyi szolgáltató azt mondhatná egy másik uniós adóhivatal megkeresésére, hogy nem adok ki adatot.
A pénzügyi felügyelet még aznap bezáratná az egész kócerájt.
Maximum a magyar adóhivatalnak nem jutott eszébe megkérdezni őket. Na, ez fog megváltozni, meg sem kell őket kérdezni, kötelezően küldik majd az infót.
Kiszámoló
Válasz lecso10 kommentjére
2014. nov. 6. 23:07
Tisztelt Kiszámoló Úr!
Szerintem sokan örömmel vennének itt az akadémiás közösségből egy pénzügyi tanácsadó topicot, amelyben megfelelő szakértelemmel rendelkező személy válaszolhatna a felmerülő pénzügyi kédésekre. Javaslom önnek egy ilyen elindítását. Persze csak ha nem gond. ;)
Mivel relatív elég sok pókeres megfordult már tanácsadáson nálam, arra gondoltam, hogy az adózásról kellene írni egy kis szösszenetet, mert ezen a téren komoly gondok vannak, azt látom.
Sokan igen komoly pénzt összeszednek, aztán fogalmuk sincs, mit csináljanak vele, hová dugják, buknak annyit az utalgatáson, skrill-en, váltogatáson, hogy annyiért akár le is adózhatnák.
Ha lesz rá időm és továbbra is jó ötletnek fog tűnni, írok erről.
titcar
2014. nov. 7. 8:26
Mivel relatív elég sok pókeres megfordult már tanácsadáson nálam, arra gondoltam, hogy az adózásról kellene írni egy kis szösszenetet, mert ezen a téren komoly gondok vannak, azt látom.
Sokan igen komoly pénzt összeszednek, aztán fogalmuk sincs, mit csináljanak vele, hová dugják, buknak annyit az utalgatáson, skrill-en, váltogatáson, hogy annyiért akár le is adózhatnák.
neteller pl isle of manre van bejegyezve tudomásom szerint, az picit speciálisabb terület.
Harvey
2014. nov. 7. 11:50
Meselj meg!
Mekkora lol!
A bevetel 43 %-a, ami sokaknak a profit tobbszorose, az tenyleg 1-2-3 %...
naggeri
2014. nov. 7. 12:04
Titcar akkor skrill skip es valtas netteler jo lehet?
Krono
2014. nov. 7. 12:57
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy uniós pénzügyi szolgáltató azt mondhatná egy másik uniós adóhivatal megkeresésére, hogy nem adok ki adatot.
A pénzügyi felügyelet még aznap bezáratná az egész kócerájt.
Maximum a magyar adóhivatalnak nem jutott eszébe megkérdezni őket. Na, ez fog megváltozni, meg sem kell őket kérdezni, kötelezően küldik majd az infót.
Meg lettek kérdezve. Nem adtak ki adatot. Első kézből tudom.
titcar
Válasz naggeri kommentjére
2014. nov. 7. 17:45
Titcar akkor skrill skip es valtas netteler jo lehet?
ilyet mondjuk nem mondtam, csak jelzem, hogy tán 1 picit bonyolultabb a sztori. skrillnek úgy látom london + new york + bécsben vannak irodái.
alapvetően úgy sejtem nem a pár ezer, hanem a pár millió eurókra mennének rá ezek a szabályozások, de nyilván nem árt óvatosnak lenni.