ezt el se hiszem..játék nélkül nő a bankroll :) Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :D
Eljutottam oda, hogy nem tudom, hogy örüljek-e vagy féljek:
10-10 11:22 USD/HUF196.23
10-10 11:22 EUR/HUF266.20
bezony ha nagyon beszakadunk az se biztos hogy jó főleg azoknak nem akik hobbybol pokereznek vagy csak kb ütik a magyar átlag fizus szintet...
kb a világ összes tőzsdéje mélyrepülésben van szerda óta. ilyenkor eszméletlen mennyiségű tőke konvertálódik a legstabilabbank tartott valutzákba, ami kb. usd, eur, esetleg yen. ha kezdenek helyreállni a piacok, szépen vissza erősödnek majd a kis valuták, mitn pl a forint is.
én ilyesmire idén nem számítok, az utóbbi 3 nap gazdasági eseményei után.
nem tartom kizártnak, hogy jövő7en akár 210ig is felmegy a dodi.
hozzáteszem, ez nekünk országszinten nem túl jó, de erről talán majd a másik topicban :)
Na ma lement a dolcsi 185-re, az € pedig 254-ig... :( Szerintetek visszamegy még 260 fölé az € a következő egy hétben?
az okosoktól kérdem,hogy szerintük várható valami up\downswing mostanában a $-nál ? egy nagyobb összegem vár még cash outra, szeretnék jól időzíteni.
köszönöm.
Szerintem a mostani alkalmat kell megragadni még így utoljára a váltásra, innentől kezdve a zűrzavar után lassú és folyamatos erősödés lesz várható a forintnak egészen az euró bevezetéséig.
Na ma lement a dolcsi 185-re, az € pedig 254-ig... :( Szerintetek visszamegy még 260 fölé az € a következő egy hétben?
lassú és folyamatos erősödés lesz várható a forintnak egészen az euró bevezetéséig.
Ismét szárnyalunk! :))
USD: 193
EUR: 263