sztem azért ilyen 150re nem fog visszamenni. ha lemegyünk 250es euro/huf szitnre, akkor is 190 fölött kell maradnia a dodinak.
szerintem is valami hasonló árfolyam lesz esetleg még egy picivel kevesebb
az euro dollár jelenleg 1.25-1.30 közt van és sztem egy darabig nem fog az euro erősödni a dollárral szemben. azaz 190 alatti dodihoz 240 alatti euro kéne, ez a közeljövőben sztem nem várható :)
hm kíváncsi leszek, foyltatódik-e ma is a ralli a tőzsdéken. ill. hogy a következő csőd(ök) mekkora zuhét fognak eredményezni.
mindenesetre, ha valami hír van arról, hogy megszorító intézkedéseket fogadott el a parlament, akkor, ha valaki akar a közeljövőben pénzt váltani az azonnal álljon neki szvsz, mert az azonnali ft erősödést fog jelenteni. persze szvsz :)
sztem azért ilyen 150re nem fog visszamenni. ha lemegyünk 250es euro/huf szitnre, akkor is 190 fölött kell maradnia a dodinak.
hm úgylátszik a forint elleni támadást sikerült visszaverni., sztem jó eséllyel visszjövünk 245-250es eur árfolyam környékére.
b@sszameg, ha 2500as otp árfolyamnál bevásároltam volna... :)
Most indul újra a kereskedés a BÉT-en az A kategóriás részvények kereskedési sávját +/- 25%-ra szélesítették,mindenki otp-t akar venni de senki nem akar eladni +24% napon belül eddig.:)
b@sszameg, ha 2500as otp árfolyamnál bevásároltam volna... :)
szépen lassan esnek vissza...azért egy 190-en megragadhatna a dodó..170-re ne menjen már vissza..az túl nagy Bad beat lenne :D