02-03 18:19 USD/HUF 233.04
02-03 18:18 EUR/HUF 302.38
Nos, nem is volt olyan rég, amikor még azt írtuk, hogy milyen szép karácsonyi ajándék lenne egy 200-as dollár, és ráadásul akkor még ez egy picit irreálisnak is tűnt. Most pedig túlléptük a 300-as EUR-ot és majdnem annyit kell adni a dollárért, mint pár hónapja az EUR-ért kellett.
Vajon meddig megy ez még tovább???
amíg Mo-n nem lesz forradalom és nem zavarják el az összes pártot a parlamentből
Szerintem meg ekkor indulna csak el igazán. Semmi sem rosszabb a bizonytalanságnál a pénzügyi befektetők körében.
Szerintem meg ekkor indulna csak el igazán. Semmi sem rosszabb a bizonytalanságnál a pénzügyi befektetők körében.
Mo.-n miylen pénzügyi bfektetés van ami az ország érdekeit képviseli és nem egyéni érdekeket??
Pontosan!!
Kezd ilyen süllyedős hajós dolog lenni az egész, vagy csak én érzem így...
És a szakértők szerint most még csak nem is a spekik miatt gyengülnek az árfolyamok,képzeljétek mi lenne ha még ők is beszállnának most a játékba.
de azért lehetne ez rosszabb is.
pl. "Vasárnap egy amerikai dollár 250 ezer milliárd zimbabwei dollárt ért."
most már "levágtak" 12 nullát
Visszacsúsztunk 300 alá, igaz nem sokkal, mert most 296,5 az árfolyam.
Ma hallgattam rádiót és olvastam pár elemzést, sok szakértő azt mondja, hogy visszamehetünk a 280 körüli szintre simán.
Visszacsúsztunk 300 alá, igaz nem sokkal, mert most 296,5 az árfolyam.
Ma hallgattam rádiót és olvastam pár elemzést, sok szakértő azt mondja, hogy visszamehetünk a 280 körüli szintre simán.