nem tudom, de igen jelentős összegeket váltottam be az utóbbi időben, és szerintem sikerült megint bemákolnom a legjobb árfolyamot az utóbbi és elkövetkező közeljövőben (dollárról beszélek, euró most fos)
Az euró túlértékeléséből adódóan a dollár lassan-de-biztosan erősödni fog az euróval szemben (ebből következően a forinttal szemben is) --->vagyis ha még most vált az ember, akkor az valszeg jobb, mintha 1-2-3 hónap múlva tenné meg.
Ez stimmt vajon? várható hogy tartósan 200+Ft lesz 1 usd?
Az euró túlértékeléséből adódóan a dollár lassan-de-biztosan erősödni fog az euróval szemben (ebből következően a forinttal szemben is) --->vagyis ha még most vált az ember, akkor az valszeg jobb, mintha 1-2-3 hónap múlva tenné meg.
Ez stimmt vajon? várható hogy tartósan 200+Ft lesz 1 usd?
Ha a dollár erősödik a forint ellenében, akkor x dollárért később több forintot kapsz, mint most.
nem írta melyik irányba akar váltani :D
Eurhuf történelmi mélypont és csúcspont közötti egyik legerősebb szinten gondolkodik.
Eurusd ugyanennél a szintnél az elmúlt 1,5 és 4 évre vetítve (éppen egybeesik az 1,34-nél mindkettő).
S&P és DJI ugyanennél a szintnél fog táncolni 2-3% emelkedés múlva a történelmi csúcspont és a tavaly márciusi mélypontra vetítve.
Sztem még nem most kéne gondolkodni hosszútávon, még nem dőlt el :)
mikor mehetek egyik teremből a másikba?
Annyira nem pókeres a dolog miatt írok, volt egy kis külföldi melóm amit euró átutalással egyenlítettek ki, nos a lényeg h a raiffeisen vételi áron váltotta az eurót, pedig úgy emlékeztem régen középárfolyamon ment a váltás, bár az másik raiffeisen számla volt. Ti mit tudtok arról hogy melyik bank hogy váltja a deviza utalásokat?
Annyira nem pókeres a dolog miatt írok, volt egy kis külföldi melóm amit euró átutalással egyenlítettek ki, nos a lényeg h a raiffeisen vételi áron váltotta az eurót, pedig úgy emlékeztem régen középárfolyamon ment a váltás, bár az másik raiffeisen számla volt. Ti mit tudtok arról hogy melyik bank hogy váltja a deviza utalásokat?
04-28 11:48 USD/HUF 206.25 04-28 11:48 EUR/HUF 271.55