Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > USD - EUR - avagy hogyan alakulnak az árfolyamok

attiati
Válasz betonC30 kommentjére
2010. máj. 20. 13:37

nem nyúlják le tuti, de valószínű mastercard-ra nem tesznek vissza lóvét, csak visa-ra (nincs MC-m, úgyhogy nem tudom)

csinálj egy moneybookers számlát, olvass utána neten
Moneybookers magyarul - Moneybookers magyar nyelvü leírás és itt az MB topikban

Termet sem írtál, hogy melyikről van szó. Próbálj meg annak a teremnek a topikjába írni.

Morzdomigron
Válasz attiati kommentjére
2010. máj. 20. 13:57

Szerintem lenyúlják a pénzed. Nem tipp!

medgypeti
2010. máj. 20. 13:58

Tudnátok segíteni hogy kell eszközölni a kifizetést? MASTERCARD-on fizetgettem be eddig és most kifizetést szeretnék de hiába. Belépek a kifizetése pénztár menübe 1/3 pont kéri a bankintézet választás a VISA-ra kattintanék mert MASTERCARD nincs is de nem tudom kijelölni mert nincs olyan ablak amire ráklikkelhetnék. Nem tudok továbblépni. A supportnak is írtam de nem válszolnak. Lenyúlják a pénzem? Előre is köszi Attila

Ez mégis hogy jön ebbe a topicba?

betonC30
Válasz medgypeti kommentjére
2010. máj. 20. 14:26

kifizetés.

Köszi a segítséget. Hogy miéert ebbe a topikba irtam azt most hagyjuk. Aki akar az segít. Hogy melyik teremben voltam az miért nem mindegy ?, A Fulltiltes számlámra került a pénz az egyenlegem is mutatja. Hát az egyenlegemről akarok kifizetést. Szabad kérdeznem Ti hogy csináljátok. Vagy még nem fizettek ki senkit közületek vagy még nem is próbáltátok. Más fórumon söt még a Fulltilten is azt írják hogy kifizetés lehet a MASTERCardon. De ha VISA lenne akkor sincs ablak hogy ráklikkeljek a továbblépépdhez. Tud még valaki v.mi tippet?

betonC30
2010. máj. 20. 14:29

kifizetés

Ja mégvalami Nem tom miért lenne lényeges a terem Hisz több teremben játszok játszhatok és az esetleges nyeremény összeadódik és az egyenlegemen összegződik. Szóval mia fenét csináljak hogy kifizessenek. Előre is köszi Attila

Alessio
2010. máj. 20. 14:40

Ja mégvalami Nem tom miért lenne lényeges a terem Hisz több teremben játszok játszhatok és az esetleges nyeremény összeadódik és az egyenlegemen összegződik. Szóval mia fenét csináljak hogy kifizessenek. Előre is köszi Attila

Sztem az a lényeg, hogy jó topicba írjunk!
Majd teszek fel kérdést Billiárdról az SNG topicba.

betonC30
Válasz Alessio kommentjére
2010. máj. 20. 14:50

kifizetés

Hali Irish. Kedves vagy hogy humorizálsz. Hát nem mindegy melyik topik. Csak válszt várok aki most jelen van. Annyi a zopik hogy nem tom melyiket válasszam érdemben. Ja igen a FULLTILTrőő van szó Szóval ha tudsz akkor te is segíthetsz köszi. A billiárdról is szívesen beszélgetek bárkivel. Hali

attiati
2010. máj. 20. 15:01

Hali Irish. Kedves vagy hogy humorizálsz. Hát nem mindegy melyik topik. Csak válszt várok aki most jelen van. Annyi a zopik hogy nem tom melyiket válasszam érdemben. Ja igen a FULLTILTrőő van szó Szóval ha tudsz akkor te is segíthetsz köszi. A billiárdról is szívesen beszélgetek bárkivel. Hali

egyik terem fogadja MC-t, másik nem, úgyhogy nem mind1, már ha megoldást akarsz találni a problémára

írj ftp topikba...

betonC30
Válasz attiati kommentjére
2010. máj. 20. 15:14

kifizetés

Köszi az ötletet Már csak egy kérdésem van mert tényleh hülye vagyok ehhez. Ftp-topik. Gondolom az ftp v.mi rövidítés. Szóval pontosan melyik topikba írjak?

medgypeti
2010. máj. 20. 15:15

Ha veszed a fáradtságot és megkeresed a megfelelő topicot akkör többen is szívesen segítenek.

Élő ügyfélszolgálat