ha már így Viktorozol, kérdezd meg őt :)
Egyelőre még nem néztem meg a hosszabbított kereskedési idős chartokat eurhuf, usdhuf, chfhuf-ban hogy hol van pontosan a rés alja-tetelje, de a vasárnap hagyott rések ("átugrott" részek) érdekesek lesznek.
Ha a rés aljától annyira eltávolodik felfelé, hogy egy fizikai oda visszaváltás költsége megtérül, akkor érdemes lesz realizálni, és arra játszani, hogy be fogja tölteni a réseket.
Nem egy ilyen hétvégi műbalhé fogja okozni a ft vesztét, az majd később jön :)
Üdv Kollégák!
Ha most veszünk ki manit, akkor mennyivel számolnak? Valaki ha esetleg itt van és tudja írja már le, mert ezt soha nem tudtam:)
köszi előre is
ui: $ ára érdekelne
eurusd korrekcióban 1,3120 lehet az első megálló, ha nem, akkor szerintem elmegy 1,3890-ig
Sziasztok. Nem tudtam hogy melyik fórumba írjam le a kérdésem de remélem nem baj hogy ide írom. Az lenne a kérdésem hogy nem e tudtok valami oldalt ahol viszonylag jó áron lehet kereskedni valutával? Amik a városban vannak valutaváltók ott elég nagy a különbség az adás-vétel között. Ha neten már 1Ft-al is jobb akkor az már jó nekem:) És ha valakinek van ilyen oldallal kapcsolatban tapasztalata azt is leírhatná.
Előre is köszi.
290 közelébe megy az EUR?
Index cikk
már megint mi ez az erősödés?
már megint mi ez az erősödés?