Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > USD - EUR - avagy hogyan alakulnak az árfolyamok

Zsoltika01
Válasz cake kommentjére
2010. júl. 19. 9:25

ha már így Viktorozol, kérdezd meg őt :)

Ne kezdjünk politizálni szerintem,maradjunk annyiban,hogy a Viktorozás a tiszteletlenségem jele,ami általában igaz minden aktuális magyar politikusra párttól függetlenül.

attiati
Válasz Zsoltika01 kommentjére
2010. júl. 20. 12:48

Egyelőre még nem néztem meg a hosszabbított kereskedési idős chartokat eurhuf, usdhuf, chfhuf-ban hogy hol van pontosan a rés alja-tetelje, de a vasárnap hagyott rések ("átugrott" részek) érdekesek lesznek.

Ha a rés aljától annyira eltávolodik felfelé, hogy egy fizikai oda visszaváltás költsége megtérül, akkor érdemes lesz realizálni, és arra játszani, hogy be fogja tölteni a réseket.

Nem egy ilyen hétvégi műbalhé fogja okozni a ft vesztét, az majd később jön :)

panamaa
Válasz attiati kommentjére
2010. júl. 25. 9:50

Üdv Kollégák!

Ha most veszünk ki manit, akkor mennyivel számolnak? Valaki ha esetleg itt van és tudja írja már le, mert ezt soha nem tudtam:)

köszi előre is

ui: $ ára érdekelne

ArchStanton
Válasz panamaa kommentjére
2010. júl. 25. 9:53
panamaa
Válasz ArchStanton kommentjére
2010. júl. 25. 9:55
attiati
Válasz panamaa kommentjére
2010. júl. 29. 13:58

eurusd korrekcióban 1,3120 lehet az első megálló, ha nem, akkor szerintem elmegy 1,3890-ig

Zolido
Válasz attiati kommentjére
2010. aug. 10. 12:07

Sziasztok. Nem tudtam hogy melyik fórumba írjam le a kérdésem de remélem nem baj hogy ide írom. Az lenne a kérdésem hogy nem e tudtok valami oldalt ahol viszonylag jó áron lehet kereskedni valutával? Amik a városban vannak valutaváltók ott elég nagy a különbség az adás-vétel között. Ha neten már 1Ft-al is jobb akkor az már jó nekem:) És ha valakinek van ilyen oldallal kapcsolatban tapasztalata azt is leírhatná.

Előre is köszi.

kanrich_
Válasz Zolido kommentjére
2010. aug. 24. 11:54

290 közelébe megy az EUR?

Index cikk

R1per2
Válasz kanrich_ kommentjére
2010. szept. 29. 13:23

már megint mi ez az erősödés?

Metttyu
Válasz R1per2 kommentjére