Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Visára cashout veszélyes?

lenikrevic
Válasz MarbleGuy kommentjére
2010. márc. 1. 15:44

csekk

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, Pokerstarsra fizettem be Visa kartyaval otpnél, kb 3 honapja kiutaltattam 1000$-t ami meg is erkezett a szamlamra.1 hete ujra szerettem volna kiutalni, de nem talaltam a Visa lehetoseget, ezert csekken kértem az összeg kifizeteset.Postan meg is erkezett..

A kérdésem az lenne,hogy hol tudom bevaltani a csekket?Szerintetek hol a legjobb es egyaltalan hol lehet ezt bevaltani?

Elore is koszi a valaszokat!

andrass6
Válasz lenikrevic kommentjére
2010. júl. 6. 10:04

visa electron

Sziasztok!!
Azzal a kérdéssel fordulnák hozzátok, hogy Party pokerről szeretném kivenni a pénzem, de ezt a pp nem engedi.Halottam olyat is, hogy Visa Electronnal nem lehet kiutalni, de befizetni igen. Kaptam levelet a teremtől,hogy nem fogad el a kártya e-gaming tranzakciókat. Mi lehet az oka?
Előre is köszi

buktar
Válasz andrass6 kommentjére
2010. júl. 6. 10:29

Sziasztok!!
Azzal a kérdéssel fordulnák hozzátok, hogy Party pokerről szeretném kivenni a pénzem, de ezt a pp nem engedi.Halottam olyat is, hogy Visa Electronnal nem lehet kiutalni, de befizetni igen. Kaptam levelet a teremtől,hogy nem fogad el a kártya e-gaming tranzakciókat. Mi lehet az oka?
Előre is köszi

Kiutalás csak VISA Classic kártyára lehetséges. Electronra nem.

lampi
Válasz buktar kommentjére
2010. júl. 6. 10:34

Ez így nem igaz teljesen. Én a starson utaltam ki és be visa electron kártyával még a régi bankomnál.
Ez kb egy éve lehetett akkor még simán működött.

Skaidy
Válasz lampi kommentjére
2010. júl. 6. 10:36

bwin-en kijön az elektronra.

Én nem tudok az éves limitről, nekem ING-nél azt mondták h 2 millió ft feletti egyösszegű, éves limitről nem volt szó.

Aki pontosan tudja írja már be , köszi

MarbleGuy
Válasz Skaidy kommentjére
2010. júl. 6. 10:46

bwin-en kijön az elektronra.

Én nem tudok az éves limitről, nekem ING-nél azt mondták h 2 millió ft feletti egyösszegű, éves limitről nem volt szó.

Aki pontosan tudja írja már be , köszi

AML2-es törvényi megfelelés miatt van limit - utalásokra és pénzváltásra. A limit csak arra vonatkozik természetesen, hogy több adattal kell az illetőt beazonosítani illetve jelenteni kell.

Havi meg éves limit van azt hiszem, de most így fejből nem vágom. Viszont a számládon minden utalásos mozgásra érvényes - tehát arra is ha egyikről a másikra utalgatsz.

aprajafalva
Válasz buktar kommentjére
2010. júl. 6. 11:16

Nekem electron van és megy a ki és beutalás.

buktar
Válasz aprajafalva kommentjére
2010. júl. 6. 11:50

Ok, akkor ajánlott a VISA Classic. Electronnal szoktak problémák lenni, és van ahol már ki sem adnak ilyen kártyát.

Élő ügyfélszolgálat