Póker Fórum Archívum > Piactér > A WCOOP-21: NLHE 1,25M GTD % Eladó!

mati1979
Válasz drpharm kommentjére
2011. szept. 6. 17:55

Szerintem becsület csak egy van, lehet szó 10 vagy 200k dollárról. Akiben meg fölmerül az, hogy nem küldené el, az ne vegyen százalékot, meg ne is adjon el, mert akkor ő milyen jogon várná el, hogy adott esetben neki küldjenek.

ismered azt a mondást, hogy "van az a pénz...."?
200K kikúrt sok pénz, sokan bármit megtennének érte. pláne ha már az övék és csak meg kell tartani!
nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálam 100-200K dollárnál tuti rezegne a léc.....

FeketeS
Válasz drpharm kommentjére
2011. szept. 6. 17:57

Igazából aki profi játékos(vagy az akar lenni), az kb. többet veszítene hosszútávon azzal, hogy nem küldi vissza a nyert pénzt, mert a pókertársadalom teljesen kivetné magából. Emiatt meg kb. lőttek a karrierjének. A hobbyjátékosoknál már tényleg rezeg a léc, ilyenkor csak imádkozhatsz hogy tényleg utalja. Ezért fontos a régóta tartó fórumtagság, és az eddig statisztikák.

lisztharmat
Válasz FeketeS kommentjére
2011. szept. 6. 18:00

10 % propaty nickről ment.
gl

redoubtable
Válasz ggabor1976 kommentjére
2011. szept. 6. 18:03

Azért ez nem ilyen egyszerű. Erre való az Akadémia. Itt van nyoma a szerződésnek, kapcsolva van versenyhez, nickhez. Az Akadémia fel tud lépni, ha egyértelmű a csalás, és kapcsolatba léphet az illető site-tal. Az ilyen nagy összegű pénzkivéthez úgyis kell pár nap, addigra kiderül a turpisság.

na ne mondd. És melyik hatóság fog eljárni ez ügyben? A RendőrAKADÉMIA?

mati1979
Válasz redoubtable kommentjére
2011. szept. 6. 18:04

rommá offoljuk, de ez jó :D

sngland
Válasz redoubtable kommentjére
2011. szept. 6. 18:05

besírtam :D máhuni majd eljár ha kell :D

Palesz76
Válasz FeketeS kommentjére
2011. szept. 6. 18:06

A kérdésre két válasz van:
a gyökerek lenyulnák, lelkiismerettel rendelkezök utalnának!
Az igazi kérdés ? Ha valaki nyerne 200K $ és eladott50%
a befektetök a 18 M mire lennének képesek?
Én felbérelném Dánfiut!:)

Borsodpro
Válasz Palesz76 kommentjére
2011. szept. 6. 18:14

Szerintem ennek a témának nyissatok egy külön topikot.

Borsodpro
Válasz WaterMaker kommentjére
2011. szept. 6. 18:16

15%-ot veszek, de csak holnap délután tudom küldeni, ha megfelel.

Úgy általánosságban nekem csak egy aggodalmam van ezekkel a % vásárlásokkal kapcsolatban. Ha mondjuk beüt a nagy nyeremény, nyersz olyan 50k körül, tényleg visszautalnál 30k-t a százalékot vevő embereknek?
Én elég becsületes embernek tartom magam, de itt azért rezegne nálam a léc. Lehet azt mondanám, bocs fiuk, itt van 1k ezzel is jól jártatok, hali.

Na mindegy, kivánom, hogy tudd bizonyitani az ellenkezőjét, húzz be 50k-t és 7.5k-t utalj nekem belőle. :) (Már ha megfelel amit fent irtam, hogy csak holnap utalom a pénzt.)

Holnap délutánig eltéve. :)

Borsodpro
Válasz lisztharmat kommentjére
2011. szept. 6. 18:17

10 % propaty nickről ment.
gl

ty megjött.:)

Élő ügyfélszolgálat