Póker Fórum Archívum > Piactér > annafan - SCOOP% eladó!

soso78
Válasz annafan kommentjére
2011. máj. 13. 16:18

2011.05.12. CSÜTÖRTÖK
20.00 SCOOP-12-M 265$ NLHE Knockout 200K GTD
20.00 SCOOP-12-L 27$ NLHE Knockout 125K GTD

hy. ezeken nem mentél végülis?

annafan
Válasz soso78 kommentjére
2011. máj. 13. 20:27

Mentem, de sajnos mindkettőről ITM előtt out, pedig az elején sikerült is stacket építenem. Finoman szólva sem megy a játék mostanában...

balage78
2011. máj. 14. 10:12

Mindig kiváncsi voltam, hadd kérdezzem meg harag meg beszólás nélkül: így 3 év alatt 13k MTT után, nagyobb nyeremény nélkül, mi motivál hogy továbbra is órákat told 10 asztalon?

rockett
Válasz balage78 kommentjére
2011. máj. 14. 11:28

Mindig kiváncsi voltam, hadd kérdezzem meg harag meg beszólás nélkül: így 3 év alatt 13k MTT után, nagyobb nyeremény nélkül, mi motivál hogy továbbra is órákat told 10 asztalon?

mit értesz nagyobb nyeremény alatt? az, hogy 14k$ pluszban van nem motiválhatja szted? én örülnék ha lenne ennyi nyereményem igaz sehol nem toltam még le ennyi MTT-t. Úgyhogy tőlem respect.

balage78
Válasz rockett kommentjére
2011. máj. 14. 19:07

mit értesz nagyobb nyeremény alatt? az, hogy 14k$ pluszban van nem motiválhatja szted? én örülnék ha lenne ennyi nyereményem igaz sehol nem toltam még le ennyi MTT-t. Úgyhogy tőlem respect.

hát kb úgy értem, hogy 13k MTT, átlag 3 órával számolva 40k játékóra, mondjuk 6 asztalon tolja, az 7000 óra játékidő, ami alatt nyert 14kt, azaz 2 dolláros órabére van.
De úgy is nézhetjük hogy 3 év alatt nyert 2.5Mftot, azaz havi 70eft, ja és a fenti kb számolással havi 120-200 órát játszik ehhez.
És pölö idén épp -10%os roival veszít, ami nyilván "átmeneti" szórásból adódik, de mi motiválja hogy az eddigi minimálbéres nyerés után 4 hónap vesztés után tovább játszik. Érdekelne.
Szóval nem beszólás, de egy halom playát látok mostanában sng asztalokon több 10k játék alatt -1-2%roival játszani, ahol még a legjobb RB ajánlatokkal sem keresnek pénzt, érdekelne mi vezérelheti őket...
Köszi!

annafan
2011. máj. 21. 20:49

Talán az, hogy egyszer nekem is kihúzzák a lottószámokat végre és beüt valami nagy nyeremény? Annyi, de annyi óriás donknak sikerült már hatalmasat nyerni, nekem is is kijöhet a lépés.
(Azt már félve jegyzem meg, hogy ha kicsivel is több szerencsém lett volna, és a rengeteg ft 8-9. helyek, ft bubble-ök, 20-30. helyek helyett kijön a lépés normális versenyen - és ebből kifolyólag nem tiltelek el egy csomó dollárt HU SNG-ken meg magasabb nevezési díjú hiper turbós szarokon - ez a profit a többszöröse lenne, de mindegy...)
Egyébként meg fölöslegesek a számolgatásaid, órabér stb., mert nem úgy tekintek a játékra, mint szigorú értelemben vett munka.
A póker és az MTT a rengeteg undorító dolog és a mindennapos, nagy csalódások ellenére is szórakoztató, másképp nem is játszanám. Valszeg ez is közrejátszik az eredményességemen, de sokszor néhány haverral csak úgy összeülünk, leülünk, berúgunk és funból toljuk a versenyeket. Nyilván nem akkor, amikor százalékot adok el magamból és komolyabb versenyen indulok, de ennyit arról, hogy mikor, mennyi órát játszom és hogyan, illetve mennyit "keresek" havi lebontásban...

Más:

Holnap lesz az utolsó versenyem, sajnos a kezdeti "sikerek" után (3 kis ITM) nem tudok beszámolni eredményekről, így ha csak nem töténik valami csoda a 109-esen, akkor nem sok pénzt tudok visszautalni sajna. De legkésőbb hétfőn megteszem. Bízzunk a csudában! :D

GL mindenkinek!

balage78
2011. máj. 21. 21:46

köszi!

Petes
2011. máj. 23. 13:50

Hogy sikerült végül zárnod? Kiszámoltad már a pontos eredményt?

annafan
Válasz Petes kommentjére
2011. máj. 23. 23:08

Hogy sikerült végül zárnod? Kiszámoltad már a pontos eredményt?

Sokat sajnos nem kellett számolnom... Első nap 4 versenyből 3 mini ITM, utána semmi. :( 270$ jött vissza, hamarosan elküldöm a százalékokat, ha valami nem stimmel vagy nem kapta meg valaki, szóljatok.
Több szerencsét nektek! :)

Petes
2011. máj. 24. 9:11

Sokat sajnos nem kellett számolnom... Első nap 4 versenyből 3 mini ITM, utána semmi. :( 270$ jött vissza, hamarosan elküldöm a százalékokat, ha valami nem stimmel vagy nem kapta meg valaki, szóljatok.
Több szerencsét nektek! :)

Megjött a pénz, köszi!

Élő ügyfélszolgálat