Póker Fórum Archívum > Piactér > Apróhirdetés

Bumbanas
Válasz attiati kommentjére
2014. dec. 1. 11:43

Segítsetek nekem lécci!

Pár éve ajándékba megkaptam a Fallout 3 magyar verzióját és mivel eléggé elmerültem benne megvettem az összes kiegészítő csomagot is. Nemrégiben újra kellett telepíteni a gépemet és ekkor derült ki, hogy a Broken Steel telepítő lemeze nincs meg, valahová elkevertem. A tok megvan a fiókomban üresen, lemez meg sehol. Valaki tuda másolni vagy iso-ban küldeni egy magyar Broken Steel-t? Nagyon megköszönném.

makalele88
2014. dec. 1. 13:58

Egyszer használt, felbontatlan pókerkártya eladó!

klemi666
Válasz makalele88 kommentjére
2014. dec. 1. 14:28

Egyszer használt, felbontatlan pókerkártya eladó!

Nem kenyerem a trollkodás, de ha "egyszer használt" akkor hogy lehet "felbontatlan":confused:

Wildcatfish
Válasz klemi666 kommentjére
2014. dec. 1. 14:43

Nem kenyerem a trollkodás, de ha "egyszer használt" akkor hogy lehet "felbontatlan":confused:

Troll: Egyszer használta az asztal lába alá mert billeget, de még nem bontotta ki.

klemi666
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. dec. 1. 14:56

Troll: Egyszer használta az asztal lába alá mert billeget, de még nem bontotta ki.

Ohhh:eek: Így már értem! Kérlek nézd el tudatlanságomat! :)

Wasserstein
Válasz klemi666 kommentjére
2014. dec. 1. 16:26

nem kenyerem a trollkodás, de ha "egyszer használt" akkor hogy lehet "felbontatlan":confused:

:d :d :d

soso78
Válasz Bumbanas kommentjére
2014. dec. 1. 18:52

Fallout.3.Broken.Steel.and.Point.Lookout.Expansion...

ncoron fent van....

Segítsetek nekem lécci!

Pár éve ajándékba megkaptam a Fallout 3 magyar verzióját és mivel eléggé elmerültem benne megvettem az összes kiegészítő csomagot is. Nemrégiben újra kellett telepíteni a gépemet és ekkor derült ki, hogy a Broken Steel telepítő lemeze nincs meg, valahová elkevertem. A tok megvan a fiókomban üresen, lemez meg sehol. Valaki tuda másolni vagy iso-ban küldeni egy magyar Broken Steel-t? Nagyon megköszönném.

Bumbanas
Válasz soso78 kommentjére
2014. dec. 2. 12:26

Fallout.3.Broken.Steel.and.Point.Lookout.Expansion...

ncoron fent van....

Aha, ez az angol verzió. Nem véletlenül írtam, hogy a magyar kellene. Egyrészt már megszoktam a magyar elnevezéseket másrészt kavar lenne ha egy magyar alapjátékot és angol nyelvű kiegészítőt használnék.

Tilten
2014. dec. 2. 15:09

Beat by Dre fülhallgató(headset) ELADÓ!!! Ár : alkuképes

Paul_
2014. dec. 8. 18:58

Sony Xperia Z3 Fehér,hibátlan,független garanciás hibátlan állapotban!
1 hetes,sony dokkoló,szilikon tok,elöl-hátul üvegfólia!(drágább verzió),bluetooth-os kihangosító,garipapírral együtt.
Postázás előre utalás után megoldható!
CSERE NEM érdekel, köszönöm.
Ára: 150.000HUF
Érdeklődni: PM-ben Megtekinthető: Budapesten

Élő ügyfélszolgálat