Segítsetek nekem lécci!
Pár éve ajándékba megkaptam a Fallout 3 magyar verzióját és mivel eléggé elmerültem benne megvettem az összes kiegészítő csomagot is. Nemrégiben újra kellett telepíteni a gépemet és ekkor derült ki, hogy a Broken Steel telepítő lemeze nincs meg, valahová elkevertem. A tok megvan a fiókomban üresen, lemez meg sehol. Valaki tuda másolni vagy iso-ban küldeni egy magyar Broken Steel-t? Nagyon megköszönném.
Egyszer használt, felbontatlan pókerkártya eladó!
Egyszer használt, felbontatlan pókerkártya eladó!
Nem kenyerem a trollkodás, de ha "egyszer használt" akkor hogy lehet "felbontatlan":confused:
Troll: Egyszer használta az asztal lába alá mert billeget, de még nem bontotta ki.
nem kenyerem a trollkodás, de ha "egyszer használt" akkor hogy lehet "felbontatlan":confused:
Fallout.3.Broken.Steel.and.Point.Lookout.Expansion...
ncoron fent van....
Segítsetek nekem lécci!
Pár éve ajándékba megkaptam a Fallout 3 magyar verzióját és mivel eléggé elmerültem benne megvettem az összes kiegészítő csomagot is. Nemrégiben újra kellett telepíteni a gépemet és ekkor derült ki, hogy a Broken Steel telepítő lemeze nincs meg, valahová elkevertem. A tok megvan a fiókomban üresen, lemez meg sehol. Valaki tuda másolni vagy iso-ban küldeni egy magyar Broken Steel-t? Nagyon megköszönném.
Fallout.3.Broken.Steel.and.Point.Lookout.Expansion...
ncoron fent van....
Beat by Dre fülhallgató(headset) ELADÓ!!! Ár : alkuképes
Sony Xperia Z3 Fehér,hibátlan,független garanciás hibátlan állapotban!
1 hetes,sony dokkoló,szilikon tok,elöl-hátul üvegfólia!(drágább verzió),bluetooth-os kihangosító,garipapírral együtt.
Postázás előre utalás után megoldható!
CSERE NEM érdekel, köszönöm.
Ára: 150.000HUF
Érdeklődni: PM-ben Megtekinthető: Budapesten