Miért is?
Ja értem neked a Harringoton verseny stratégia nincs meg?
4000 USD eladó skrillen
verified accountról
személyesen
elsősorban Budapesten
referenciával
érd. privátban
Dell U3014
Dell U3014 (2 éves) monitoromat eladnám
------------------------------------------------
itt mindent megtalálsz róla: Dell UltraSharp U3014 75,6 cm-es monitor PremierColor technológiával | Dell
20 asztal fedés nélkül (PS)
eredeti ára 380k, de én CSAK 160k HUF vagy 550$-ért adom :P (PS, skrill, neteller is jó)
*garanciát nem tudok adni, mert én is garancia nélkül vettem (kamionról pottyant :) )
viszont kipróbálhatod, minden fajta tesztet futtathatsz rajta, hogy meggyőződj képességeiről (Budapesten tesztelhető és átvehető)
iPhone 4s+Earpods füles (Fekete, 16GB, T-Mobil)
Eladó szép állapotban lévő (végig tokban tartott, elől fóliázott) 16GB-os, T-mobile-os iPhone 4s, az eredeti helyett egy lényegesen jobb minőségű Apple Earpods fülessel.
40 ezer Ft.
76vintage@gmail.com
Sziasztok, eladósorba került pár pókeres témájú könyvem.
Regények:
Khalid Boudou: All in - A póker nem játék 1000Ft
Rick Bennet: Vakok között a király 1000Ft
Személyesen át lehet venni a könyveket Sopronban, megbeszélés eseten talán Budapesten is, postával is megoldható, a küldést a vevő állja. Fizetni lehet Pokerstarson, FTP-n, Netelleren, Skrillen, utánvéttel is megoldható, személyesen készpénzzel is. :)
skrill USD eladó középárfolyam alatt
4000 USD
verified accountról
személyesen
elsősorban Budapesten
referenciával
érd. privátban
Sziasztok!
Eladásra kínálom "Dan Harrington: Hold'Em versenystratégia" c. könyvsorozat mindhárom kötetét.
A könyvek teljesen makulátlan, hibátlan állapotúak. Árat nem tudok meghatározni, kinek mennyit, vagy mit érne meg!
ui: azért ps pólóra cserélem! :D
Hi!
Eladó PT4 Holdem kulcs!45$
gl
Olvasd le, foszd ki! c. könyvet keresem
Megvételre keresem Joe Navarro - Olvasd le, foszd ki! c. könyvét. Írj privát üzenetet, ha van eladó példányod. Köszönöm!