Staking. Playboy poker. Még a rake race-t is vezettem egy darabig. NL4.
Printscreen, ühümm.
Mindenesetre nem azt írtam, hogy hetvenezret keresek. Hanem, hogy hetvenezer a tartozásom, elvileg. Ha három éve járatsz le, azt megértem. De most? Miután megkerestelek? Kimásolhatsz ide bármit skype-ról, attól még nem lesz igazad 100%-ban.
Én befekezem mindenki vonja le a következtetést , nekem többet ér az időm mint veled itt vitatkozni.
Ha három éve járatsz le, azt megértem. De most? Miután megkerestelek?
Ollie és rockett kulturált formában fogalmazták meg a véleményemet. Talán jobb is így!
Vannak még szánalmas emberek. Keresni kellene valakit, aki 210+100 dollárért vállal ujjtördelést, és megmondani neki, hogy a Rit23 kacsója lesz a megállapodás tárgya, és fizetni is ő fog.
Habzó szájú butuska fiúk vagytok. Pofázni azt tudtok feleslegesen, de a részletek már senkit nem érdekelnek. Nem baj, minden csoda 3 napig tart. Én még mindig ahhoz ragaszkodom, hogy vissza akartam adni, de WCF sajnos nem használta az eszét. Mondjuk én több embert tudok, aki lóg neki... Lehet ujjat tördelni Krejdülke. Mondjuk gondolom neked is nagyobb az ujjad körme, mint az agyad. Sok sikert!
Vannak még szánalmas emberek. Keresni kellene valakit, aki 210+100 dollárért vállal ujjtördelést, és megmondani neki, hogy a Rit23 kacsója lesz a megállapodás tárgya, és fizetni is ő fog.
a részletek már senkit nem érdekelnek. Én még mindig ahhoz ragaszkodom, hogy vissza akartam adni, de WCF sajnos nem használta az eszét.
nem érdekesek a részletek, 3 évig nem lehet tartozni ilyen pitiáner összeggel senkinek, aki meg akarja adni már rég megadta volna, csak megy a sztárkodás meg a mentegetőzés.
Ez nem (sztárkodás) hanem valami egészen más.