Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Piactér > Apróhirdetés

Rit23
Válasz attiati kommentjére
2016. márc. 6. 1:13

Staking. Playboy poker. Még a rake race-t is vezettem egy darabig. NL4.

Printscreen, ühümm.

Mindenesetre nem azt írtam, hogy hetvenezret keresek. Hanem, hogy hetvenezer a tartozásom, elvileg. Ha három éve járatsz le, azt megértem. De most? Miután megkerestelek? Kimásolhatsz ide bármit skype-ról, attól még nem lesz igazad 100%-ban.

Wildcatfish
2016. márc. 6. 1:19

Én befekezem mindenki vonja le a következtetést , nekem többet ér az időm mint veled itt vitatkozni.

Ollie
Válasz Rit23 kommentjére
2016. márc. 6. 1:49

Ha három éve járatsz le, azt megértem. De most? Miután megkerestelek?

Szegény gyerek érezze magát megtisztelve, mert 2 év után összefutottatok véletlen és ahelyett, hogy törlesztenél újra pénzt kérsz? :D

Szerencsére semmi közöm hozzá, de annyira szép látni, hogy te komolyan kb úgy csinálsz mintha te tennél szívességet neki :D

RegGeri
2016. márc. 6. 10:23

Ollie és rockett kulturált formában fogalmazták meg a véleményemet. Talán jobb is így!

Krejdül
2016. márc. 6. 11:58

Vannak még szánalmas emberek. Keresni kellene valakit, aki 210+100 dollárért vállal ujjtördelést, és megmondani neki, hogy a Rit23 kacsója lesz a megállapodás tárgya, és fizetni is ő fog.

Rit23
2016. márc. 6. 12:27

Habzó szájú butuska fiúk vagytok. Pofázni azt tudtok feleslegesen, de a részletek már senkit nem érdekelnek. Nem baj, minden csoda 3 napig tart. Én még mindig ahhoz ragaszkodom, hogy vissza akartam adni, de WCF sajnos nem használta az eszét. Mondjuk én több embert tudok, aki lóg neki... Lehet ujjat tördelni Krejdülke. Mondjuk gondolom neked is nagyobb az ujjad körme, mint az agyad. Sok sikert!

Nottobe
Válasz Krejdül kommentjére
2016. márc. 6. 18:47

Vannak még szánalmas emberek. Keresni kellene valakit, aki 210+100 dollárért vállal ujjtördelést, és megmondani neki, hogy a Rit23 kacsója lesz a megállapodás tárgya, és fizetni is ő fog.

Ez a legrosszabb amit tehetne.

Nottobe
Válasz Rit23 kommentjére
2016. márc. 6. 18:48

a részletek már senkit nem érdekelnek. Én még mindig ahhoz ragaszkodom, hogy vissza akartam adni, de WCF sajnos nem használta az eszét.

Engem erdekelnek a reszletek.

S az is, hogy mit tett WCF, amivel eljatszotta az eselyet h visszakapja a penzet. Remelem nem azt, hogy megemlitett itt a forumban.

T.A.F.K.A.R.
2016. márc. 6. 18:57

nem érdekesek a részletek, 3 évig nem lehet tartozni ilyen pitiáner összeggel senkinek, aki meg akarja adni már rég megadta volna, csak megy a sztárkodás meg a mentegetőzés.

szroli
2016. márc. 6. 19:13

Ez nem (sztárkodás) hanem valami egészen más.

Élő ügyfélszolgálat