McDermott Cutlass biliárd dákó eladó. Nagyon keveset volt használva, jó ideje porosodik már a szobámban. Van hozzá hordtáska és egyéb kiegészítők.
Sziasztok Poker Tracker 3 licensz eladó:-Mikro limitre 44 dolcsi volt azt hiszem szóval 35USD-ért odadaom!
Találtam stakert, aki ftp-re szponzorál, így feleslegessé vált a saját accom, viszont van rajt még 185$ és 63,45$ függő bónusz. A stake miatt nincs időm kijátszani a bónuszt, ezért eladom az accot 200$-ért, írj ha érdekel!
? :)
és ezt mégis hogy? :D
majd mostantól józsi pista nevű MB-ről fog ki és befizetni a géza kálmán nevű ftp számlára?
Vagy a bónuszt árulod, lol? :D
Akkor nálam is lehet érdeklődni, eladó pár 600$-os FD bónusz féláron :D
? :)
és ezt mégis hogy? :D
majd mostantól józsi pista nevű MB-ről fog ki és befizetni a géza kálmán nevű ftp számlára?
És utána mégis hogy a tökbe kérjen kifizetést, vagy hogy fizessen be, ha nem egyeznek a nevek?
Vagy ha bármikor iratokat kérnek ellenőrzéshez?
stbstb...
Tulajdonképpen most mit is árulsz? Bárki tud ftp számlát nyitni.
A még ki sem játszott bónuszodat akarod eladni? Ne viccelj, akkor én a világ 500 pókertermében bármikor eladom akciós 90%-os diszkonttal az összes létező FD bónuszt.
Vagy a bentlevő pénzedet akarod ugyanannyiért eladni? Jó esetben ezt pénzcserével némi diszkonttal szokták kínálni.
Találtam stakert, aki ftp-re szponzorál, így feleslegessé vált a saját accom, viszont van rajt még 185$ és 63,45$ függő bónusz. A stake miatt nincs időm kijátszani a bónuszt, ezért eladom az accot 200$-ért, írj ha érdekel!
Jó tényleg hülye ötlet volt, nem gondoltam végig eléggé.Azért nem kell az acc,mert másikon játszom, csak nem akarom a bonust veszni hagyni.
milyen másikon? a staker felhasználónevén? LOL