akad pár számítógépes újság is a '90es évek második feléből :D olyan újdonságokról lehet bennük olvasni, mint az USB, PCI csatolók, win 95 / 98 újdonságai, a multimédiás jövő, tesztek az első emberi áron megvehető cd írókról, szkennerekről és hasonlók :) ha érdekel / funból átlapoznál 1-2t v ilyesmi, írjál rám :)
ezek vannak:
Új alaplap 95 október – 98 március 21 db
Chip magazin 94 július – 99 január 12db + 1 különkiadás
PC world 95 július - 99 április 18 szám
Computer panoráma 95 aug – 98 november 29 szám
jelige: ne legyen útban :)
Tudtommal az Orsz. Szechenyi Konyvtar feladata, hogy minden Mo-n megjelent kiadvanybol eltegyen egy peldanyt. Nem tudom, ebben a kapitalista kavalkadban is tudja-e meg tartani a lepest, szoval lehet, celszerubb inkabb eloszor nekik irni, hogy megvannak-e nekik ezek az ujsagok, s ha nem, gyarapitod a magyar kulturalis kozkincsallomanyt:)
Eladó Pt4 2 gépre ár megegyezés szerint.
Eladó szinte új Dell P2717H monitor
Eladó 2018.03.02-án vásárolt, 6-7 alkalommal használt Dell P2717H típusú monitorom. Gyári csomagolásban, tökéletes állapotban. Az eladás oka, hogy nagyobb felbontású monitorra cseréltem.
Forgatható a monitor, úgyhogy lehet főmonitorként vagy esetlegesen másodlagos monitorként álló helyzetben lobbynak ill. egyéb alkalmazásoknak használni. 3 év gyári garancia van rá.
Ár.: 65.000 Huf készpénzben vagy 210 euro netelleren
Budapesten megtekinthető/átvehető.
Dell 27 hüvelykes monitor | P2717H | Dell
Üdv.:
Charlie
azért ez meredek, 70k az új ára, ha el tudja intézni az áfát akkor kb 55
Árcsökkenés
Eladó 2018.03.02-án vásárolt, 6-7 alkalommal használt Dell P2717H típusú monitorom. Gyári csomagolásban, tökéletes állapotban. Az eladás oka, hogy nagyobb felbontású monitorra cseréltem.
Forgatható a monitor, úgyhogy lehet főmonitorként vagy esetlegesen másodlagos monitorként álló helyzetben lobbynak ill. egyéb alkalmazásoknak használni. 3 év gyári garancia van rá.
Ár.: 60.000 Huf
Budapesten megtekinthető/átvehető.
Dell 27 hüvelykes monitor | P2717H | Dell
Üdv.:
Charlie
árcsökkenés
Miért cserélted le ilyen hamar? Ekkora monitoron ez a felbontás nem elég részletgazdag/éles már?
Eladó domén
Hi
Eladom a mrktng.hu domént. Ára 30K Ft.