PA Open IV. élő versenyére belépő
Sziasztok!
Eladnám a jegyemet, mert nem tudok Pozsonyba utazni.
E-mail: nagymezo@gmail.com
Akinek kell írjon, és megegyezünk az árban.
Üdv.,
Gandalf80
10+posta.
Sziasztok!
Esetleg nincs valakinek egy átruházható jegye a PAOpen4-re?
stefano3663@gmail.com
Senkinek se ajánlom, hogy Welcomethelambolandtól vásároljon. Több mint 2 napja elküldtem neki az itt hirdetett PT4 Omaha árát (25 USD), és azóta nem reagál semmire (előtte, amíg alkudoztunk, mindig max 1-2 órán belül válaszolt)
Nehogy megkárosítson mást is, PS felhasználóneve: ...% alcoho19 (Johnny Walker üveg avatar)
Más még nem panaszkodott rá.
Talán meg oldja a problémádat
Én sem láttam eddig panaszt róla, ezért is utaltam előre neki.
Amúgy már a harmadik nap is eltelt, és még mindig semmi hír. Ha ez neki megéri....
kéne párszáz dolcsi kp, elsősorban huf kp-t tudok adni érte, esetleg eur-t, ha van, dobj egy privátot.
Herman Miller - Aeron
Sziasztok!
Herman Miller - Aeron B méretű székem eladó.
2016-os vásárlás, jó állapotban, az egyik kartámasz kicsit megkopott, mert a szék érintkezett az asztal lapjával.
Ára 175.000,-Ft
Az alábbi felszereltséggel bír:
- Állítható kartámasz
- Szinkronmechanika
- Gázlift
- Grafit színű váz
- Kemény görgők puha padlóburkolathoz
- Állítható keménységű deréktámasz
Személyesen Bp. 5. kerületében átvehető, megnézhető. Képeket megtekintés előtt küldök!
https://store.hermanmiller.com/office/office-chairs/aeron-chair/2195348.html?lang=en_US
Ide is beírom, csak hogy meglegyen az utókornak:
euro2016HUN egy mocskos tolvaj, akivel csak addig lehet kommunikálni, míg ki nem fizeted a terméket, utána eltünik. Ha bárkinek a jövőben szembejön a _StrQua3_ PS számla, jó ha tudja, hogy egy piti csaló van mögötte, akinek a becsülete szaros 25 dollárt se ér!
Sajnos sok hozzá hasonló van.