redoubtable--->ha esetleg lesz monitor,az engem is érdekelne!
Igen. Reggel privátban bejelentkeztem érte. Nem akartam itt, mert gondoltam nem érdekünk felverni az árakat, bár amilyen kereslet kialakult... Gondolom okos lesz és megversenyezteti a veőket ezek után. Licitre fel!
Nem lesznek felverve az árak ezzel. Darabonként ha összeadjátok úgy szerintem 2.3-2.4M körül fog kijönni. Így kb 5-10% al lesz drágább mint egybe. Nem akarok rajta ülni azért hogy 5-600K val többet keressek mert az alatt az idő alatt a befolyt pénzből többet keresek más üzlettel mint plusz 500K ezzel. A pontos típusokat se tudom jelenleg megmondani. Az ár az megközelítőleg bolti ár 50-70% a kb. Tehát egy 100K körülit 50-70K körül fogok adni. De pontosan utána kell járnom minden termékeknek az árak meghatározása előtt. Egyébként számla is van róla és garancia is.
Nem lesznek felverve az árak ezzel. Darabonként ha összeadjátok úgy szerintem 2.3-2.4M körül fog kijönni. Így kb 5-10% al lesz drágább mint egybe. Nem akarok rajta ülni azért hogy 5-600K val többet keressek mert az alatt az idő alatt a befolyt pénzből többet keresek más üzlettel mint plusz 500K ezzel. A pontos típusokat se tudom jelenleg megmondani. Az ár az megközelítőleg bolti ár 50-70% a kb. Tehát egy 100K körülit 50-70K körül fogok adni. De pontosan utána kell járnom minden termékeknek az árak meghatározása előtt. Egyébként számla is van róla és garancia is.
A nettó ár 50-70%-ról beszélünk, vagy számlaképes vagy? Úgy értem, hogy te ezt továbbszámlázod felénk - ha kérjük - vagy vmilyen névre ki van állítva már számla, és azzal együtt ér a gar. Mert ebben az esetben gondolom akkor nettó árakat veszed alapul.
Ezeket a termékeket a főnököm felesége intézte így jelenleg ezekre a kérdésekre nem tudok válaszolni. Azt tudom hogy van számla is és garancia is. Hogy milyen formába azt most nem tudom neked megmondani. De a garanciához nem kell számla tudtommal. Tehát nem az a garancia.
Küldtem PM et.
Apple cuccokra nincs kilátásban vmi lehetőség ?
És,h ON is legyek, van egy teljes Lorinser optika Mercedes CL-re, féláron eladó.
Apple cuccokra nincs kilátásban vmi lehetőség ?