Póker Fórum Archívum > Piactér > Apróhirdetés

gászler
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. jún. 28. 13:11

redoubtable--->ha esetleg lesz monitor,az engem is érdekelne!

rudinese33.1/3
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. jún. 28. 13:16

Igen. Reggel privátban bejelentkeztem érte. Nem akartam itt, mert gondoltam nem érdekünk felverni az árakat, bár amilyen kereslet kialakult... Gondolom okos lesz és megversenyezteti a veőket ezek után. Licitre fel!

redoubtable
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. jún. 28. 13:49

Nem lesznek felverve az árak ezzel. Darabonként ha összeadjátok úgy szerintem 2.3-2.4M körül fog kijönni. Így kb 5-10% al lesz drágább mint egybe. Nem akarok rajta ülni azért hogy 5-600K val többet keressek mert az alatt az idő alatt a befolyt pénzből többet keresek más üzlettel mint plusz 500K ezzel. A pontos típusokat se tudom jelenleg megmondani. Az ár az megközelítőleg bolti ár 50-70% a kb. Tehát egy 100K körülit 50-70K körül fogok adni. De pontosan utána kell járnom minden termékeknek az árak meghatározása előtt. Egyébként számla is van róla és garancia is.

rudinese33.1/3
Válasz redoubtable kommentjére
2011. jún. 28. 13:54

Nem lesznek felverve az árak ezzel. Darabonként ha összeadjátok úgy szerintem 2.3-2.4M körül fog kijönni. Így kb 5-10% al lesz drágább mint egybe. Nem akarok rajta ülni azért hogy 5-600K val többet keressek mert az alatt az idő alatt a befolyt pénzből többet keresek más üzlettel mint plusz 500K ezzel. A pontos típusokat se tudom jelenleg megmondani. Az ár az megközelítőleg bolti ár 50-70% a kb. Tehát egy 100K körülit 50-70K körül fogok adni. De pontosan utána kell járnom minden termékeknek az árak meghatározása előtt. Egyébként számla is van róla és garancia is.

A nettó ár 50-70%-ról beszélünk, vagy számlaképes vagy? Úgy értem, hogy te ezt továbbszámlázod felénk - ha kérjük - vagy vmilyen névre ki van állítva már számla, és azzal együtt ér a gar. Mert ebben az esetben gondolom akkor nettó árakat veszed alapul.

redoubtable
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. jún. 28. 14:07

A nettó ár 50-70%-ról beszélünk, vagy számlaképes vagy? Úgy értem, hogy te ezt továbbszámlázod felénk - ha kérjük - vagy vmilyen névre ki van állítva már számla, és azzal együtt ér a gar. Mert ebben az esetben gondolom akkor nettó árakat veszed alapul.

Ezeket a termékeket a főnököm felesége intézte így jelenleg ezekre a kérdésekre nem tudok válaszolni. Azt tudom hogy van számla is és garancia is. Hogy milyen formába azt most nem tudom neked megmondani. De a garanciához nem kell számla tudtommal. Tehát nem az a garancia.

rudinese33.1/3
2011. jún. 28. 14:11

Ezeket a termékeket a főnököm felesége intézte így jelenleg ezekre a kérdésekre nem tudok válaszolni. Azt tudom hogy van számla is és garancia is. Hogy milyen formába azt most nem tudom neked megmondani. De a garanciához nem kell számla tudtommal. Tehát nem az a garancia.

Ok. Az ár beszél. Gondolom mindenkinek a nettó a legegyszerűbb. Várom az árakat. Persze ne kapkodj... Még megszalad a ceruza...

krgabez
2011. jún. 28. 14:16

Küldtem PM et.

Ment PM.

Sziadam
Válasz krgabez kommentjére
2011. jún. 28. 15:30

Apple cuccokra nincs kilátásban vmi lehetőség ?

Sziadam
Válasz Sziadam kommentjére
2011. jún. 28. 15:31

És,h ON is legyek, van egy teljes Lorinser optika Mercedes CL-re, féláron eladó.

redoubtable
Válasz Sziadam kommentjére
2011. jún. 28. 17:55

Apple cuccokra nincs kilátásban vmi lehetőség ?

nagy ritkán szoktam hallani. De ezek jellemzően használt dolgok. Én pedig zsír új termékekkel foglalkozom általában csak.

Élő ügyfélszolgálat