Póker Fórum Archívum > Piactér > Apróhirdetés

andada
Válasz RegGeri kommentjére
2011. nov. 28. 12:46

Sziasztok!

Vizipipa dohányt kínálok gyümölcsös ízekben. Érdeklődni privátban lehet.

üdv: andada

Bencus71
Válasz andada kommentjére
2011. nov. 28. 18:36

Sziasztok!
Nekem nagy szükségem lenne egy pokerstarsos pulcsira. Ha tudna vki rendelni kérem írjon emailt : balogbence@vipmail.hu
Előre is köszönöm

dfecco23
Válasz RegGeri kommentjére
2011. nov. 28. 19:45

wamcsi eredeti hozzászólása
Korrekt áron eladók, magyar nyelvű, értékes pókeres cikkek (cg, mtt, sng témában is), amik egy oldalon bizonyos szintet teljesítő játékosok számára elérhető csak. Árak, részletek, minden egyéb Skype-on (wamcsi), vagy privátban. (ha csak msn-ed van, privátban kérd a címem)

[SIZE="5"]NE HARAGUDJ DE EZ TELJESEN SZÁNALMAS, HOGY OLYANBÓL CSINÁLSZ PÉNZT AMIHEZ SZINTE BÁRKI INGYEN HOZZÁFÉRHET A MEGFELELŐ STÁTUSSZAL. [/SIZE] RÁADÁSUL NEM MEGENGEDETT A KONKURENCIA ÁLTAL NYILVÁNOSSÁGRA HOZOTT ANYAG ITTENI KÖZLÉSE.

redoubtable
Válasz andada kommentjére
2011. nov. 28. 20:32

Sziasztok!

Vizipipa dohányt kínálok gyümölcsös ízekben. Érdeklődni privátban lehet.

üdv: andada

Rendes dohányt is tudnál eladni? Nekem lenne tonna számra. Skype sirdimeo ha tudsz rá üzletet vegyél fel.

zoltanh
Válasz redoubtable kommentjére
2011. nov. 28. 22:33

French press kávégépet keresek! Google a barátom, de Mo-on 1db boltot tudott kiadni ahol lehet kapni ami a westend-be van. Esetleg máshol lehet kapni? Lehetőleg olyan aminek van webshopja. Ma voltam Pesten, de nem volt az eszembe. Csak ezért nem akarok ismét Pestre menni a héten.

muntib
Válasz zoltanh kommentjére
2011. dec. 1. 10:19

Lenne néhány eladó könyvem

Doyle Brunson - Super System II.
Dan Harinngton & Bill Robertie - Hold' em Cash Game I. és II.

Ár megegyezés szerint. Mind három könyv egyszer olvasott, hibátlan állapotban van. A két Harinngton könyv csak egyben eladó.
Postai utánvéttel átvehető. Személyes átvételre is van lehetőség, több városban is, előre megbeszélt időpontban.

orbitor
Válasz hoppárézimi kommentjére
2011. dec. 11. 15:07

Aff. oldalon visszamaradó pontok miatt eladó Holdem Manager Pro/Poker Tracker 3.

Ár: 70$

szia
ha még aktuális, megvenném

orbitor
Válasz orbitor kommentjére
2011. dec. 11. 15:16

usd vétel

sziasztok
Szeretnék ezer dollárt venni moneybookersre, vagy a pokerstarsra!
Budapesten tudnék fizetni kp-ben személyesen .
üdv

risa
Válasz orbitor kommentjére
2011. dec. 18. 14:38

lesz eladó amazon utalványom, 1db $500-os (ez lehet amazon.de, .co.uk is) és pár $25-os. Ha érdekel valakit az írjon! A közel jövőben várható nagyobb tétel is (.com, .de, .co.uk-s) 5-10% engedménnyel.

Sziadam
Válasz risa kommentjére
2011. dec. 19. 18:26

Nautica karóra

Sziasztok eladó egy szuper Nautica karóra.
1 hónapja kaptam kb. alig volt párszor a kezemen, hibátlan állapot, dobozával mindennel.
bolti ár: 47.990huf
35kért odaadom.

Pesti Ékszer - Ékszer- és Óra Webáruház

ilyen mint az alábbi videón: csak fekete szíj, fekete számlap.
Pánské hodinky NAUTICA A15567G - N15567G - YouTube
ajanlatokat PM-ben várom.
fizetés: kp, PS vagy moneybookers.

Élő ügyfélszolgálat