hello Valekszilard
Engem érdekelne 11K-ért megvenném
pesti át lehet venni valamikor?
hello Valekszilard
Engem érdekelne 11K-ért megvenném
pesti át lehet venni valamikor?
7db maradt...
ifone 4s eladó. nulla perces , bontatlan ,zsír új, garanciás .egyenlőre vodás de dolgozunk rajta hogy független legyen. 120K/db de 10 felett alkuképes. 1 db ot nem szeretnék eladni csak többet... minimum5. Nem nagyon szoktam neten lenni ha valakit érdekelne több db hívjon bátran! 06203884750
Illetve hány gigás/garancia hogy van?
Most hogy gondolkodok nem is biztos hogy 8 as. :D 1 óra körül hazaérek és megmondom pontosan. Meg azt is hány db van még.
Hy. 8G viszont nagyon drága nyitni ezért csak vodás. fekete és fehér. Tudok még belőle ha érdekel. Garancia rendes vodafone garancia.
Hy Sittes! Majdnem mindenben igazad van! A történt pontosan így néz ki ahogy leírtad! Megveszik a telefont a vodafone tól 35-45ezer FT (10e FT az előfizetés+25-35 ezer kauciót kér a voda)ért és továbbadják. A számlák természetesen nem lesznek fizetve ,de a vodafone nem tiltja az iphone okat csak a sim kártyát. A telefon az megy tovább. Ennek a vodafone nál utána is tudsz járni.
Ha érdekel valakit akkor van bőven IPHONE4 (nem s es azt elírtam először csak sima) 8GB black , white teljesen új bontatlan 1 év vodafone garanciával
vodafone 120.000FT
független 130.000FT
szombaton nyíregyháza-debrecen-szolnok-kecskemét-budapest-eger-nyíregyháza útvonalon 1db ot is tudok ha kell valakinek.
Ha több kell megoldható az is. :)
Hy Sittes! Majdnem mindenben igazad van! A történt pontosan így néz ki ahogy leírtad! Megveszik a telefont a vodafone tól 35-45ezer FT (10e FT az előfizetés+25-35 ezer kauciót kér a voda)ért és továbbadják. A számlák természetesen nem lesznek fizetve ,de a vodafone nem tiltja az iphone okat csak a sim kártyát. A telefon az megy tovább. Ennek a vodafone nál utána is tudsz járni.
Ha érdekel valakit akkor van bőven IPHONE4 (nem s es azt elírtam először csak sima) 8GB black , white teljesen új bontatlan 1 év vodafone garanciával
vodafone 120.000FT
független 130.000FT
szombaton nyíregyháza-debrecen-szolnok-kecskemét-budapest-eger-nyíregyháza útvonalon 1db ot is tudok ha kell valakinek.
Ha több kell megoldható az is. :)
Igen ez így is volt 2011-ben hogy az akkor vásárolt telefonokat nem titják, de 2012-ben a céges előfizetésekre vásárolt telefonokat sajnos lelővik, a magánszemélyeseket továbbra sem.
Bár engem is érdekelne ha tényleg számlával garancialevéllel bontatlanul csak sokallom a sima 4-ért a 120k-t mert a neten már 4s-et árulnak ennyiért
a sima 4 olyan 80-90 körül lenne nekem érdekes.
Üdv