Van egy Playstation2-m (Slim), amit kb 1,5-2 éve használtam utoljára, ezért eladnám.
Fogalmam sincs, mennyi most az ára ezeknek használtan, mindjárt rákeresek a neten, ha valakit érdekelne írjon, aztán megbeszéljük...
Mező
HM1 Pro és SNG WIZARD
Sziasztok!
Megválnék Holdem Manageremtől (pro verzió)!
Szintén eladó SNG Wizard is!
Ajánlatokat privátban várom!
Üdv!
a következő videókari eladó!
: nvidia(sparkle) 9500GT Játékra is kiválóan alkalmas. - NVIDIA < PCIe < Videokártyák < Hardver - HardverApró Apróhirdetés
^^
-1k igy 8ezer.)
Galaxy SII keresés
Sziasztok!
Keresek 1 használt fekete Samsung Galaxy SII-t.
Ha valakinek van akkor jelezze vagy ide vagy PM-ben.
Köszi
Elado 2 kivalo allapotban levo multieffektprocesszor. Mindkettot Erden, illetve Budapesten lehet megtekinteni/kiprobalni. Fizetes: szemelyesen/PS/Neteller
Korg AX30G
A védőfólia még rajta van.
Rengeteg beállítási lehetőség van, olcsón eladó számos effekttel. Nagyon jól szól, a térhatású effektjei (reverb, delay) különösen!
Ezen kívül jack bemenettel is rendelkezik, így tudsz mp3/cd-lejátszó mellett gitározni.
Monó/sztereó kimenet. Számos sztereó effekt.
Rengeteg beépített effektet és programot tartalmaz, 16 egyedit tudsz beprogramozni.
6 pedálból 5 a program kiválasztására szolgál, 1 analóg pedál alkalmas a különféle effektek szabályozására (pl wah). Hangoló!
Saját KORG trafóját adom hozzá.
Boss ME-30
Jellemző tulajdonságok:
Az effektek beállító szervei: Compressor, Overdrive/Distorsion , Equalizer/Pheaser, Noise Suppressor, Delay, Modulation, Reverb.
Expression pedál: Volume, Wah, Tremolo arm, Ring Modulator.
Gitárerősítő szimulátor: A gitárerősítő hangját szimulálja.
Patch-ek: beállítása, mentése, másolása, cseréje.
Manual mód: mint egyszerű sorbakötött effektpedál sor.
Bypass Mode: A gitár effekt nélküli hangjának megszólaltatása.
Tuner mód: Hangológép
Fejhalgató bemenet
Pheaser Trainer funkció: Külső eszközről (pl: CD) felvétel készítése és ezt folyamatosan ismételve visszajátssza 12 másodperc hosszan, lassíthatja lehallgathatja más zenész játékát, ha az eredeti tempóban túl gyors lenne
Ár: 15-20K HUF
Eladó
Sziasztok akadémiások!
Pokeres karrieremet befejezem és szeretném eladni az eddig használt segédeszközeimet:
- HM1 professional verzió
- SNG wizards
- Table Ninja
Ha valakit érdekel az írjon itt vagy privátba emailt tampa77@gmail.hu
Mivel én nem vagyok nagy fórumozó és gyakorlatilag ezért regisztráltam, régebbi ismert tagok utólag is fizethetnek.
Tampa
Sziasztok akadémiások!
Pokeres karrieremet befejezem és szeretném eladni az eddig használt segédeszközeimet:
- HM1 professional verzió
- SNG wizards
- Table Ninja
Ha valakit érdekel az írjon itt vagy privátba emailt tampa77@gmail.hu
Mivel én nem vagyok nagy fórumozó és gyakorlatilag ezért regisztráltam, régebbi ismert tagok utólag is fizethetnek.
Tampa
Wharfedale Crystal 30 alig használt álló hangfalpár eladó
Tökéletes állapotú,szinte sosem használt hangfalpár eladó.
Adatok:
-6ohm,100watt
-82cm magas 22cm széles
-serial no: C 3000179 B
eladás oka: kihasználatlanság
kipróbálható,kérésre a párjáról is tudok képet felrakni
irányár: 20k
Szia Rosalinda89!
A TN már elkelt, a HM1 az még eladó.
Nem tudok privát üzenetet írni, adj egy email címet vagy írj te rám és megbeszéljük: tampa77@gmail.hu