Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Piactér > Apróhirdetés

RikkAce
Válasz attiati kommentjére
2013. aug. 27. 16:32

2 HoldemManager2 és 2 HoldemManager 1 account eladó 80 dollárért.Fizetés PS-en,MB-n.Hogyha régi megbízható fórumos veszi meg akkor én adom előre,hogyha ismeretlenebb a vevő akkor középső ember bevonását kérem.

kry
Válasz Dj69k kommentjére
2013. aug. 30. 19:54

Van egy ilyenem eladó: M570 Wireless Trackball – Logitech
58$-ért vihető.

new? mert használt nekem is van, de már rommá klikkeltem. szóval kéne egy új.

Dj69k
Válasz kry kommentjére
2013. aug. 31. 0:29

new? mert használt nekem is van, de már rommá klikkeltem. szóval kéne egy új.

Csak akkor használtam ha utaztam, 4-5 alkalommal talán, sajnos a trackball nem az én tenyeremre van kitalálva..

tylerhungary
2013. aug. 31. 0:32

nekem meg egy ilyen lenne eladó: LOGITECH Performance Mouse MX | iPON! hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórum

Ajándékba kaptam a következő egeret, garanciával dobozába, csak kiprobálva volt.
15 ropiért viheted:)

Dj69k
Válasz tylerhungary kommentjére
2013. aug. 31. 2:36

nekem meg egy ilyen lenne eladó: LOGITECH Performance Mouse MX | iPON! hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórum

Ajándékba kaptam a következő egeret, garanciával dobozába, csak kiprobálva volt.

+1 nekem is van egy ilyenem, ****a ár , nem is értem miért adod el?

Galambos Tarzan
2013. aug. 31. 11:48

Érdekel, írtam PMet!

kry
Válasz Dj69k kommentjére
2013. szept. 9. 11:53

Csak akkor használtam ha utaztam, 4-5 alkalommal talán, sajnos a trackball nem az én tenyeremre van kitalálva..

tölts fel róla fotót. ha patent 25$ adok érte.

Harvey
Válasz kry kommentjére
2013. szept. 9. 13:51

tölts fel róla fotót. ha patent 25$ adok érte.

Lol, pofatlan-e vagy?

kry
Válasz Harvey kommentjére
2013. szept. 9. 14:55

Lol, pofatlan-e vagy?

lol közöd van-e hozzá? :D tegyél rá magasabb ajánlatot, ne kibickedj...

nem jött rá ajánlat, nekem ennyit ér. használok egy ugyanilyet, csak már öreg szegény. 60$ ér garantáltan zsír újat veszel, honnan tudjam, hogy tényleg ötször használta-e vagy 45 ször?!

M570 Wireless Trackball - Logitech

Harvey
Válasz kry kommentjére
2013. szept. 9. 16:30

lol közöd van-e hozzá? :D tegyél rá magasabb ajánlatot, ne kibickedj...

nem jött rá ajánlat, nekem ennyit ér. használok egy ugyanilyet, csak már öreg szegény. 60$ ér garantáltan zsír újat veszel, honnan tudjam, hogy tényleg ötször használta-e vagy 45 ször?!

M570 Wireless Trackball - Logitech

Ciganyok szoktak latatlanban fel ar alattit bekiabalni, abban igazad van (sajnos ez eredeti link az arrol felrevezetett), hogy nagyon draga.

Azt nem hiszem, hogy te dontod el ki szolhat hozza barmihez, mibol gondolod, hogy engem nem erdekel?

Élő ügyfélszolgálat