2 HoldemManager2 és 2 HoldemManager 1 account eladó 80 dollárért.Fizetés PS-en,MB-n.Hogyha régi megbízható fórumos veszi meg akkor én adom előre,hogyha ismeretlenebb a vevő akkor középső ember bevonását kérem.
Van egy ilyenem eladó: M570 Wireless Trackball – Logitech
58$-ért vihető.
new? mert használt nekem is van, de már rommá klikkeltem. szóval kéne egy új.
nekem meg egy ilyen lenne eladó: LOGITECH Performance Mouse MX | iPON! hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórum
Ajándékba kaptam a következő egeret, garanciával dobozába, csak kiprobálva volt.
15 ropiért viheted:)
nekem meg egy ilyen lenne eladó: LOGITECH Performance Mouse MX | iPON! hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórum
Ajándékba kaptam a következő egeret, garanciával dobozába, csak kiprobálva volt.
Csak akkor használtam ha utaztam, 4-5 alkalommal talán, sajnos a trackball nem az én tenyeremre van kitalálva..
tölts fel róla fotót. ha patent 25$ adok érte.
Lol, pofatlan-e vagy?
lol közöd van-e hozzá? :D tegyél rá magasabb ajánlatot, ne kibickedj...
nem jött rá ajánlat, nekem ennyit ér. használok egy ugyanilyet, csak már öreg szegény. 60$ ér garantáltan zsír újat veszel, honnan tudjam, hogy tényleg ötször használta-e vagy 45 ször?!
M570 Wireless Trackball - Logitech