...ja ezt rendeléskor kaptam!Keresem a másik emailt ,de nem találom egyenlöre!
Nem ertrem, tok profi weboldal, meg kereskedni sem rossz uzlet, igaz lopni konnyebb:(
Azért az se lehetetlen hogy a posta keverte el
Durva!80 dolcsimba került!Ilyenkor mit lehet tenni?
Ha semmit sem tehetek ilyenkor ,akkor csinálok én is egy ilyen oldalt!
Eléggé bánt az ilyen dolog!
nem adtak tracking numbert a csomaghoz?
Nem adtak!De novemberbe rendeltem és ma január 30-ika van!
Igy rendelj neten valamit,pedig az oldal tényleg elég profinak nézett ki!
Ha valaki tud ebbe segiteni megköszönném!
...de szerintem nem sok esély van rá!
Nem adtak!De novemberbe rendeltem és ma január 30-ika van!
Igy rendelj neten valamit,pedig az oldal tényleg elég profinak nézett ki!
Ha valaki tud ebbe segiteni megköszönném!
...de szerintem nem sok esély van rá!
nem tudom miért moderáltak na mind1
szóval visszatérve ami még fura hogy valaki itt úgy árult cipőt hogy onnan rendelt,akkor az is fake volt?
illetve,írtam is hogy amikor már megrendelted utána mondta ismerösöm hogy "túl szép h igaz legyen" csak nem akartam írni hogy ne fessem az ördögöt a falra,azért én is rendeltem már ázsiából telefonhoz tartozékokat nagyon olcsón és minden rendben volt vele
nem hiszem hogy bármit lehet tenni egyébként max utánajárni hogy hol lehet bepanaszolni az oldalt h más ne szívja meg velük...
pókeres mobiltelefon tok
Eladó tokok a képen látható, valamint igény esetén más pókeres mintával is iPhone 4/4s, iPhone 5/5s és Samsung Galaxy S3, S4 telefonokra.
Kép/fénykép alapján megoldható egyedi mintás tok is, ha valaki olyat szeretne a fenti típusokra.
Eladó tokok a képen látható, valamint igény esetén más pókeres mintával is iPhone 4/4s, iPhone 5/5s és Samsung Galaxy S3, S4 telefonokra.
Kép/fénykép alapján megoldható egyedi mintás tok is, ha valaki olyat szeretne a fenti típusokra.