Póker Fórum Archívum > Piactér > bebeto99 - SCOOP Pack 05.23. - 05.31.

csiga19794
Válasz bebeto99 kommentjére
2020. jún. 8. 6:29

Várható csomag a summer series-re vagy be kell már járni melózni?:D

bebeto99
2020. jún. 8. 13:32

Várható csomag a summer series-re vagy be kell már járni melózni?:D

Igen szerintem lesz! Melózni még nem kell, majd július elején-közepén megyek vissza!

ggabor1976
2020. jún. 8. 17:48

Megjött pénz köszi.

kisgali
2020. jún. 8. 18:00

megkaptam, köszönöm!

isti80
2020. jún. 8. 20:47

Köszönjük Mester, hogy végre fizettel. Bízom benne hogy hosszútávú változás lesz, örülök hogy nem lepted meg amit már többször több helyen...

bebeto99
2020. jún. 8. 22:10

Köszönjük Mester, hogy végre fizettel. Bízom benne hogy hosszútávú változás lesz, örülök hogy nem lepted meg amit már többször több helyen...

Nem tudom ki vagy, de azt gondolom, hogy kezdesz atlepni egy határt! Az meg van ugye, hogy rólam két kattintassal minden infó megtalalhato, de ha már ennyire vadaskodsz, akkor dobj privátba egy elerhetoseget vagy tedd közzé ki vagy, hogy hiteles legyen!
Az a gyanúm, hogy te osszkeversz valakivel! Soha nem történt olyan, hogy nem fizettem ki a befektetoket! Azt meg hogy több helyen azt nem is értem, mert eddig én csak itt adtam el csomagot! Jó lenne ha le akadnál rólam, mert azt látom, hogy mindenképpen megprobalsz lejáratni, csak az okát nem értem!
Koszi

isti80
2020. jún. 8. 22:15

Túl vagyok több kattintason és elnezesedet kell kérnem és mindenkiét is egyben
Beneztem a storyt és osszekevertelek egy hasonló nickkel aki lehúzott ugyanilyen eladasban engem és több más embert is korábban (több oldalon adott el és nem fizetett ki a vegen kb senkit)
Ne haragudj hogy szetbasztam a fórumod és nem méltó módon vadaskodtam, nem mentség abszolút beneztem
Sorry! Bár ez felesleges mert egy barom voltam/vagyok

Norris80
2020. jún. 8. 23:13

Minden jó ha a vége jó! :D

bebeto99
Válasz isti80 kommentjére
2020. jún. 9. 10:05

Túl vagyok több kattintason és elnezesedet kell kérnem és mindenkiét is egyben
Beneztem a storyt és osszekevertelek egy hasonló nickkel aki lehúzott ugyanilyen eladasban engem és több más embert is korábban (több oldalon adott el és nem fizetett ki a vegen kb senkit)
Ne haragudj hogy szetbasztam a fórumod és nem méltó módon vadaskodtam, nem mentség abszolút beneztem
Sorry! Bár ez felesleges mert egy barom voltam/vagyok

Köszönöm Szépen!

Élő ügyfélszolgálat