Bujti - CAPT Velden pack % eladó
Üdv mindenkinek,
A ma kezdődő CAPT Velden sorozatból szeretnék max 50%ot eladni.
link a sorozathoz : 2011 CAPT Velden Open: Hendon Mob Poker Database
Rólam röviden : Bujtás László vagyok, neten vasárnaponként játszom tornákat, online statokat lejjebb linkelem majd. Élőben játszottam már több versenyt (EPTket, WPTket, IPTket) , elég nagy benne a variancia, ezért is staketltetném inkább magam. Nagyon kényelmesnek találom az élő játékot, izomLAG játékot játszom, rengetegszer sikerült stacket építenem, de sajnos eddig nagy offline score nem jött össze, Irish Open-en volt egy 15k€s PLO scorem, azonkivül csak mincashek, illetve satellitek.
Stars : LAIBABY64 Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
FTP : LACIBABY64 Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
Ongame : BUJTAS1964 Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
Entraction: SharkScope - The Largest Online Poker Tournament Results Database
És akkor az eventek amiket játszanék :
Mon 11 Jul at 3.00 pm
€ 600 No Limit Hold'em - Bounty
Tue 12 Jul at 7.00 pm
€ 200 Super Satellite to Main Event
Wed 13 Jul at 3.00 pm
€ 350 No Limit Hold'em - Bounty
Thu 14 Jul at 3.00 pm
€ 1,000 No Limit Hold'em
Fri 15 Jul at 3.00 pm
€ 200+RA Pot Limit Omaha
A PLO tornára 800€t számolok, a ME satot meg ha nyerem, a főversenyből és részesültök.A bountykért is egyértelműen jár a pénz.
Ha véletlenül valamelyik eventen nem indulok (kicsi a valószínűsége), visszajár a pénz.
a csomag teljes értéke = 2950€ *1.2 = 3540€
1% = 35.4€
2%= 70.8€
5%= 177€
50%=1770€
pénzt lehet küldeni :
laibaby64 (PS)
lacibaby64@citromail.hu (Neteller)
kérésre MB-re, Partyra, egyéb siteokra is elfogadom, ezt kérem üzenetben, vagy a topicban jelezzétek!
Bárminemű kérést, javaslatot, egyebet szívesen fogadok!
Bujti
Szia!
Az, hogy beszoroztad 1.2-vel az azt jelenti, hogy nem arányosan fogjuk visszakapni a pénzünket? Tehát egy kicsit többet szánsz magadnak, mint 50% ha jól értem.
Starson dollárban tudok küldeni, MBen meg euróban.
47 éves vagy tesó?
Nem tudom élőben hogy s mint de online-ban király az ember... :)
Bánom hogy nem vállal kóócsingot :) csak az utánpótlás nevelést :D
Szia!
Az, hogy beszoroztad 1.2-vel az azt jelenti, hogy nem arányosan fogjuk visszakapni a pénzünket? Tehát egy kicsit többet szánsz magadnak, mint 50% ha jól értem.
Starson dollárban tudok küldeni, MBen meg euróban.
Üdv!
Egyrészt ma kezdődik, másrészt élőben eladtam a %jaimat, ugyhogy kérem bezáratni a topikot..
hát akkor erről lemaradtam. kár, hogy arra vártam még, hogy válaszolj az emailemre, úgy néz ki nem nézed olyan gyakran. Sok sikert a versenyen!
47 éves vagy tesó?