Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Piactér > csufi vasárnapi versenyekböl % eladó

suta
Válasz Abadon kommentjére
2012. febr. 13. 14:18

Küldtem a lét!;)

SchZol
Válasz Abadon kommentjére
2012. febr. 13. 14:35

Ha van meg maradek azt mind megveszem, ird meg mennyi!

csufi
Válasz SchZol kommentjére
2012. febr. 13. 14:57

Ha van meg maradek azt mind megveszem, ird meg mennyi!

még 8% van akkor az a tiéd

csufi
Válasz csufi kommentjére
2012. febr. 13. 14:58

vwtdihun 10%
sutinho7 5%
oceantt 10%
anakin1969 5% foglal
halkidiki 5%
laladm 2%
k.sz.5%
luckyb555 3%
csendes78 1%
cbazsi 2%
andorm82 5%
taz82h 3%
tictacfan 1%
abadon99 5%
schzol 8%
-------------------
összesen:70% lezárva

cbazsi
Válasz csufi kommentjére
2012. febr. 13. 22:26

Elküldve!GL!

Flush67
Válasz cbazsi kommentjére
2012. febr. 14. 11:02

Szia Csufi!

Mivel, ha van időm, figyelemmel is követem a játszott versenyeket, ezért szertnélek megkérdezni, hogy egy-egy általam érdekesnek tartott hand-ről lehet-e tőled kérdezni? Mi volt a koncepció, milyen tényezők befolyásoltak egy-egy döntésnél?
Különben nem is gondoltam volna, hogy ennyire érdekes lehet úgy nézni a versenyeket, hogy nem látom a lapjaidat. Feltűnt, hogy a korai pozíciós emeléseid sűrűbbek az átlagnál illetve, hogy szeretsz cold call-ozni hátsó pozíciókból, erős postflop játék céljából.
Sok sikert a csütörtöki csomaghoz, a drukkolás nem marad el!

OceanTT
Válasz Flush67 kommentjére
2012. febr. 14. 12:34

elküldtem, gl!

csufi
2012. febr. 14. 13:11

Szia Csufi!

Mivel, ha van időm, figyelemmel is követem a játszott versenyeket, ezért szertnélek megkérdezni, hogy egy-egy általam érdekesnek tartott hand-ről lehet-e tőled kérdezni? Mi volt a koncepció, milyen tényezők befolyásoltak egy-egy döntésnél?
Különben nem is gondoltam volna, hogy ennyire érdekes lehet úgy nézni a versenyeket, hogy nem látom a lapjaidat. Feltűnt, hogy a korai pozíciós emeléseid sűrűbbek az átlagnál illetve, hogy szeretsz cold call-ozni hátsó pozíciókból, erős postflop játék céljából.
Sok sikert a csütörtöki csomaghoz, a drukkolás nem marad el!

Ha van időm szivesen válaszolok, de általában időhiányban vagyok. Korai pozicióban azért látsz több emelést, mert én az asztal dinamikáját is szivesen játszom, tehát egy passzivabb asztalon nálam pl.kis párok is játszanak. Általában próbálok alkalmazkodni a többiek játékához, minden asztal más játékot igényel. Egyébként lehet hogy te is észrevetted nekem jobban fekszenek a deepebb versenyek pl.1r+a, 2r+a mert ott több tér van még akár riveren is elvinni a potot. Köszi a szurkolást! gl

Flush67
Válasz csufi kommentjére
2012. febr. 14. 14:31

Kifejezetten tetszettek bizonyos leosztásaid. Igen, észrevettem, hogy deep szituációkban sokkal meglepőbb, veszélyesebb move-okra vagy képes.
Az UTG 2BB-s emeléssel kapcsolatban pedig még gondolkodom, hogy ez vajon arra szolgál-e, hogy később kifizessék a prémium lapokat, és/vagy éppen aktuális értéke van-e.
Még egy kis technikai érdeklődés! Ezeket a mondhatni extra hosszú session-öket (15h-04h) hogyan kezeled? (Pl. több monitor a korai-kései szakaszokban lévő versenyekhez; motiváltság az első 4-5 vakszinten; koncentráció fenntartása?)

Hajrá csütörtökön!

csufi
2012. febr. 14. 15:00

Kifejezetten tetszettek bizonyos leosztásaid. Igen, észrevettem, hogy deep szituációkban sokkal meglepőbb, veszélyesebb move-okra vagy képes.
Az UTG 2BB-s emeléssel kapcsolatban pedig még gondolkodom, hogy ez vajon arra szolgál-e, hogy később kifizessék a prémium lapokat, és/vagy éppen aktuális értéke van-e.
Még egy kis technikai érdeklődés! Ezeket a mondhatni extra hosszú session-öket (15h-04h) hogyan kezeled? (Pl. több monitor a korai-kései szakaszokban lévő versenyekhez; motiváltság az első 4-5 vakszinten; koncentráció fenntartása?)

Hajrá csütörtökön!

17 évig olyan volt a melóm hogy sokszor heti 140 órát nyomtam tehát simán birom.

Élő ügyfélszolgálat