5%-ot foglalok.
Pénz megjött! 5%, 50 dollár visszaküldve!
GL!
schzol 10% foglal
sakalvr6 10%
vwtdihun10% foglal
oceantt 10%
k.sz. 5%
andorm82 4% foglal
kismaci007 5%
luckyb555 3% foglal
t(r)omf29 1%
csendes78 1%
laladm 1% foglal
akameo 2% foglal
tozoh 1%foglal
nagyla 1% foglal
wishypapa 3% foglal
anakin1969 5%
abadon99 5% foglal
lezárva igy is túladtam
Ejjj, pedig most akartam írni hogy a szokásos 1%-al beszállnék ! :)
schzol 10% foglal
sakalvr6 10% foglal
vwtdihun10% foglal
oceantt 10% foglal
k.sz. 5%
andorm82 4% foglal
kismaci007 5%
luckyb555 3% foglal
t(r)omf29 1% foglal
csendes78 1% foglal
laladm 1% foglal
akameo 2% foglal
tozoh 1%foglal
nagyla 1% foglal
wishypapa 3% foglal
anakin1969 5% foglal
abadon99 5% foglal
lezárva igy is túladtam
Az adminisztráció miatt jobb így különbontva. Egyébként arra is gondoltam , hogy 100%-ot eladok és az esetleges profitból leveszek magamnak x%-ot .
Tényleg erről írjatok véleményt!!! Ha ez összejön akár be is lehetne állni heti 3 napra kedd, csütörtök, vasárnap. Hétköznap 1000$-os csomag, vasárnap 1600$-os mindig ugyanazokkal a versenyekkel. Az elején le is lehet beszélni kinek mennyi % kell és az mindig megvan.
Én benne vagyok,de szerintem tartsd meg magadnak a min.30 %-ot mert ha eladod mindet akkor olyan mintha freerolloznál(csak a motiváció véget).
Heti kb.40$ tudok a szponzorálásodra költeni az mindegy hogy milyen felbontásban.
ez az 1% sztem nem jo ötlet, 5000$ profitnál kapsz 50$-t? :) ez még órabérnek sem tul erös :)
én már multkor irtam hogy vond össze a csüt+vasárnapot, mert +evs belédtenni és sokan szeretnének folyamatosan, viszont igy a magasabb alapköltség miatt talán többen férnének be a keretbe. :)
vagy talán bevezethetnéd hogy max %-ot adsz el személyenként, hogy minden befektetöt ki tudj elégiteni :)
Az adminisztráció miatt jobb így különbontva. Egyébként arra is gondoltam , hogy 100%-ot eladok és az esetleges profitból leveszek magamnak x%-ot .
Tényleg erről írjatok véleményt!!! Ha ez összejön akár be is lehetne állni heti 3 napra kedd, csütörtök, vasárnap. Hétköznap 1000$-os csomag, vasárnap 1600$-os mindig ugyanazokkal a versenyekkel. Az elején le is lehet beszélni kinek mennyi % kell és az mindig megvan.
ez az 1% sztem nem jo ötlet, 5000$ profitnál kapsz 50$-t? :) ez még órabérnek sem tul erös :)
én már multkor irtam hogy vond össze a csüt+vasárnapot, mert +evs belédtenni és sokan szeretnének folyamatosan, viszont igy a magasabb alapköltség miatt talán többen férnének be a keretbe. :)
vagy talán bevezethetnéd hogy max %-ot adsz el személyenként, hogy minden befektetöt ki tudj elégiteni :)