Póker Fórum Archívum > Piactér > csufi vasárnapi versenyekböl % eladó

luckyb555
Válasz fairlane12 kommentjére
2013. febr. 1. 10:26

Megjött,ty!
Ha lesz csomag, foglalok 30 dodóig!

GL!

zil75
Válasz csufi kommentjére
2013. febr. 3. 10:44

Szeva Csufi! Lesz csomag? Üdv

csufi
Válasz csufi kommentjére
2013. febr. 3. 15:33

nem lesz ma

HarlanPratt
Válasz csufi kommentjére
2013. febr. 4. 19:15

Várható valamikor csomag??

csufi
Válasz csufi kommentjére
2013. febr. 5. 9:17

nem tervezem, mostanában nem megy túl jól nem is erőltetném a versenyeket egy ideig

suta
Válasz csufi kommentjére
2013. febr. 5. 12:15

Szerintem nagyon jó játékos vagy,ne add fel csufi!!!A hosszútáv megoldja a dolgot.Én úgy látom a befektetők bíznak benned!!!

csufi
Válasz suta kommentjére
2013. febr. 5. 12:44

Szerintem nagyon jó játékos vagy,ne add fel csufi!!!A hosszútáv megoldja a dolgot.Én úgy látom a befektetők bíznak benned!!!

Nem adom fel csak egy ideig mellőzöm a versenyeket, sng-t tolom szerintem talán májusban fogok újra csomagokat csinálni scoop -ra. A versenyek rengeteg $ elvittek az utóbbi pár hónapban.

suta
Válasz csufi kommentjére
2013. febr. 5. 13:34

Értem,erősödj meg aztán GL!!!Ha minden igaz hamarosan találkozunk az asztaloknál!(Ez nem fenyegetés;))

Sírós Szabi
Válasz csufi kommentjére
2013. febr. 5. 20:10

Nem adom fel csak egy ideig mellőzöm a versenyeket, sng-t tolom szerintem talán májusban fogok újra csomagokat csinálni scoop -ra. A versenyek rengeteg $ elvittek az utóbbi pár hónapban.

Bocs csufi azóta nem nyersz már semmit mióta egyszer vettünk belőled %ot haverommal és rádragadt a mi szerencsétlenségünk. Most gondolkozunk hogy veszünk probirsből is ha hirdetni fog.

Slynzor
Válasz Sírós Szabi kommentjére
2013. febr. 5. 21:10

Bocs csufi azóta nem nyersz már semmit mióta egyszer vettünk belőled %ot haverommal és rádragadt a mi szerencsétlenségünk. Most gondolkozunk hogy veszünk probirsből is ha hirdetni fog.

Minden bizonnyal hirdetni fog. 1% = 0,23$

Élő ügyfélszolgálat