Pénz megjött,küldöm is vissza!
5% kismaci007
Pénz megjött,küldöm is vissza!
5% kismaci007
2% ment, m6fz6c,gl
1% megy milan6 rol.
nem lehet, hogyha a nagyobb versenyeket kiveszed belöle, akkor könnyebben hozhato egy sima plusszos session? a big109 ek, meg wu ok, eléggé lehuzhatják a roi d, mert ha ezeken nem vagy itm, akkor eleve elég nagy hátránybol indul a session, persze ez csak az én meglátásom.
2% ment, m6fz6c,gl
1% megy milan6 rol.
nem lehet, hogyha a nagyobb versenyeket kiveszed belöle, akkor könnyebben hozhato egy sima plusszos session? a big109 ek, meg wu ok, eléggé lehuzhatják a roi d, mert ha ezeken nem vagy itm, akkor eleve elég nagy hátránybol indul a session, persze ez csak az én meglátásom.
még 13% eladó ma már nem leszek netközelben ha valaki vásárol csak holnap tudom nyugtázni hogy megérkezett
Lehet hogy igazad van, de azért kezdtem eladni magamból %-ot mert ezekhez nincs meg a rollom. Viszont igy hogy aránylag sok versenyt teszek a csomagba próbálom csökkenteni a varienciát. Egyébként (főleg vasárnap) nem érzem sokkal erősebbnek a mezőnyt a sok szatelitről bejutó miatt. Sajnos sokszor kellett kivennem nagyobb összeget és emiatt nem is tudtam eleget letollni az mttk-ből. Kipróbáltam mindent,de nekem a mtt és mtt sng fekszik legjobban csak hát ebbe a legnagyobb a szórás. Valószinü hogy hétköznap kisebb vasárnap nagyobb csomagot rakok össze. Remélem kielégitő választ adtam. Közben az 1% megjött gl
A pénzt megkaptam a tegnapiból. thx
A vasérnapi 5% -ot amit lefoglaltam elküldtem !
GL ! Tomi432
Szia
1% ment pepe91130 nickröl