Póker Fórum Archívum > Piactér > csufi vasárnapi versenyekböl % eladó

muccso
Válasz csufi kommentjére
2012. jan. 6. 14:56

Pénz megjött,küldöm is vissza!
5% kismaci007

csufi
Válasz muccso kommentjére
2012. jan. 6. 15:30

Pénz megjött,küldöm is vissza!
5% kismaci007

köszi megjött még 16% eladó

mzoleee
Válasz csufi kommentjére
2012. jan. 6. 16:20

2% ment, m6fz6c,gl

soso78
Válasz mzoleee kommentjére
2012. jan. 6. 16:20

1% megy milan6 rol.

nem lehet, hogyha a nagyobb versenyeket kiveszed belöle, akkor könnyebben hozhato egy sima plusszos session? a big109 ek, meg wu ok, eléggé lehuzhatják a roi d, mert ha ezeken nem vagy itm, akkor eleve elég nagy hátránybol indul a session, persze ez csak az én meglátásom.

csufi
Válasz mzoleee kommentjére
2012. jan. 6. 16:25

2% ment, m6fz6c,gl

köszi megjött

csufi
Válasz soso78 kommentjére
2012. jan. 6. 16:43

1% megy milan6 rol.

nem lehet, hogyha a nagyobb versenyeket kiveszed belöle, akkor könnyebben hozhato egy sima plusszos session? a big109 ek, meg wu ok, eléggé lehuzhatják a roi d, mert ha ezeken nem vagy itm, akkor eleve elég nagy hátránybol indul a session, persze ez csak az én meglátásom.

Lehet hogy igazad van, de azért kezdtem eladni magamból %-ot mert ezekhez nincs meg a rollom. Viszont igy hogy aránylag sok versenyt teszek a csomagba próbálom csökkenteni a varienciát. Egyébként (főleg vasárnap) nem érzem sokkal erősebbnek a mezőnyt a sok szatelitről bejutó miatt. Sajnos sokszor kellett kivennem nagyobb összeget és emiatt nem is tudtam eleget letollni az mttk-ből. Kipróbáltam mindent,de nekem a mtt és mtt sng fekszik legjobban csak hát ebbe a legnagyobb a szórás. Valószinü hogy hétköznap kisebb vasárnap nagyobb csomagot rakok össze. Remélem kielégitő választ adtam. Közben az 1% megjött gl

csufi
Válasz csufi kommentjére
2012. jan. 6. 16:46

még 13% eladó ma már nem leszek netközelben ha valaki vásárol csak holnap tudom nyugtázni hogy megérkezett

soso78
Válasz csufi kommentjére
2012. jan. 6. 16:55

Lehet hogy igazad van, de azért kezdtem eladni magamból %-ot mert ezekhez nincs meg a rollom. Viszont igy hogy aránylag sok versenyt teszek a csomagba próbálom csökkenteni a varienciát. Egyébként (főleg vasárnap) nem érzem sokkal erősebbnek a mezőnyt a sok szatelitről bejutó miatt. Sajnos sokszor kellett kivennem nagyobb összeget és emiatt nem is tudtam eleget letollni az mttk-ből. Kipróbáltam mindent,de nekem a mtt és mtt sng fekszik legjobban csak hát ebbe a legnagyobb a szórás. Valószinü hogy hétköznap kisebb vasárnap nagyobb csomagot rakok össze. Remélem kielégitő választ adtam. Közben az 1% megjött gl

persze, és semmi bánto szándék nem volt a mondandomban, remélem nem ugy jött le, és gl:) és akkor huzd be a wu ot, és egy szavam se lehet többé:))

Tomi432
Válasz soso78 kommentjére
2012. jan. 6. 17:08

A pénzt megkaptam a tegnapiból. thx

A vasérnapi 5% -ot amit lefoglaltam elküldtem !

GL ! Tomi432

dr.drogba
Válasz Tomi432 kommentjére
2012. jan. 6. 18:11

Szia
1% ment pepe91130 nickröl

Élő ügyfélszolgálat