És egy ilyen "játkos" volt WSOP ME FT-n?! lol, no comment, ekkora egy majom CS fisht, és ekkora versenyen, vicc...
19 főnél ilyet kapnék a WSOP ME-n, akkor lesz.rnám ki a deadmoney, és ki nem. :)
És akkor ki lenne a deadmoney az asztalnál?
Amúgy a videóban már abból látszik, hogy mekkora fish, hogy bemondja mindig a raise-t, nem csak bepakolja a zsetonokat...
Nyilván ha te vagy a szenvedője qrva sz*r. De ezt te vállaltad azzal h pókerezel.
Épp ezt magyarázom minden tiltre hajlamos ismerősömnek. H az a célod h a fish minél nagyobb hátrányból +adja. 10% az 10% 10/1 szer esik. Vagy ne akard ha adja + vagy fogadd el h néha ő nyeri és lehet épp a legrosszabbkor
be is kell, különben csak megadásnak minősül...nekem azt mesélte az egyik barátom!!!
be is kell, különben csak megadásnak minősül...nekem azt mesélte az egyik barátom!!!
beteg egy ember, micsoda "esőtáncot lejtett" mikor megjött a sora :)
Az esetek 99%-ban csak a kezdők/rossz játékosok szokták több zseton esetén is bemondani, hogy emelni fognak...
Csak akkor kell bemondani ha preflop vagy ha volt előtted hívás csak egy zsetont teszel be. Ha többet, akkor az mindig emelésnek minősül, kivéve, hogyha nem mondod direkt hogy call (és csak azért raksz be több zsetont, hogy segítsd az osztót).
Az esetek 99%-ban csak a kezdők/rossz játékosok szokták több zseton esetén is bemondani, hogy emelni fognak...
A tánc meg tényleg egy gusztustalan húzás, még ha ösztönös is...
Ez baromság. Én mindig bemondom, h ne legyen félreértés, ne vádolhassanak meg csepegtetéssel, etc. Ez a tag nem attól fish, hogy bemondja, hogy réz.
jaaaa, értem!! beleértettem azt a szituációt is, ha reraisel... bocsi, hogy okoskodásnak tűnt!!!
a tánc az teljesen ösztönös :) szerintem még egy tigrisbukfenc is belefér egy hasonló mákolás után!! :D