Póker Fórum Archívum > Piactér > EPT San Remo % eladó

Tir-X
Válasz boerni21 kommentjére
2011. ápr. 27. 17:59

És egy ilyen "játkos" volt WSOP ME FT-n?! lol, no comment, ekkora egy majom CS fisht, és ekkora versenyen, vicc...

boerni21
Válasz Zsipali kommentjére
2011. ápr. 27. 18:02

19 főnél ilyet kapnék a WSOP ME-n, akkor lesz.rnám ki a deadmoney, és ki nem. :)

Nyilván ha te vagy a szenvedője qrva sz*r. De ezt te vállaltad azzal h pókerezel.
Épp ezt magyarázom minden tiltre hajlamos ismerősömnek. H az a célod h a fish minél nagyobb hátrányból +adja. 10% az 10% 10/1 szer esik. Vagy ne akard ha adja + vagy fogadd el h néha ő nyeri és lehet épp a legrosszabbkor

burinho
Válasz jatekos22 kommentjére
2011. ápr. 27. 18:05

És akkor ki lenne a deadmoney az asztalnál?

Amúgy a videóban már abból látszik, hogy mekkora fish, hogy bemondja mindig a raise-t, nem csak bepakolja a zsetonokat...

be is kell, különben csak megadásnak minősül...nekem azt mesélte az egyik barátom!!!

beteg egy ember, micsoda "esőtáncot lejtett" mikor megjött a sora :)

Evolution
Válasz boerni21 kommentjére
2011. ápr. 27. 18:07

Nyilván ha te vagy a szenvedője qrva sz*r. De ezt te vállaltad azzal h pókerezel.
Épp ezt magyarázom minden tiltre hajlamos ismerősömnek. H az a célod h a fish minél nagyobb hátrányból +adja. 10% az 10% 10/1 szer esik. Vagy ne akard ha adja + vagy fogadd el h néha ő nyeri és lehet épp a legrosszabbkor

+1000

Krono
Válasz burinho kommentjére
2011. ápr. 27. 18:08

be is kell, különben csak megadásnak minősül...nekem azt mesélte az egyik barátom!!!

Nem így van.

jatekos22
2011. ápr. 27. 18:16

beteg egy ember, micsoda "esőtáncot lejtett" mikor megjött a sora :)

Csak akkor kell bemondani ha preflop vagy ha volt előtted hívás csak egy zsetont teszel be. Ha többet, akkor az mindig emelésnek minősül, kivéve, hogyha nem mondod direkt hogy call (és csak azért raksz be több zsetont, hogy segítsd az osztót).

Az esetek 99%-ban csak a kezdők/rossz játékosok szokták több zseton esetén is bemondani, hogy emelni fognak...

A tánc meg tényleg egy gusztustalan húzás, még ha ösztönös is...

jabyga
2011. ápr. 27. 18:19

Az esetek 99%-ban csak a kezdők/rossz játékosok szokták több zseton esetén is bemondani, hogy emelni fognak...

Ez baromság. Én mindig bemondom, h ne legyen félreértés, ne vádolhassanak meg csepegtetéssel, etc. Ez a tag nem attól fish, hogy bemondja, hogy réz.

burinho
2011. ápr. 27. 18:21

Csak akkor kell bemondani ha preflop vagy ha volt előtted hívás csak egy zsetont teszel be. Ha többet, akkor az mindig emelésnek minősül, kivéve, hogyha nem mondod direkt hogy call (és csak azért raksz be több zsetont, hogy segítsd az osztót).

A tánc meg tényleg egy gusztustalan húzás, még ha ösztönös is...

jaaaa, értem!! beleértettem azt a szituációt is, ha reraisel... bocsi, hogy okoskodásnak tűnt!!!

a tánc az teljesen ösztönös :) szerintem még egy tigrisbukfenc is belefér egy hasonló mákolás után!! :D

jatekos22
Válasz jabyga kommentjére
2011. ápr. 27. 18:23

Ez baromság. Én mindig bemondom, h ne legyen félreértés, ne vádolhassanak meg csepegtetéssel, etc. Ez a tag nem attól fish, hogy bemondja, hogy réz.

Bedobsz kettő vagy több zsetont, annyit, ameddig emelni akarsz, mi adhat okot itt félreértésre? Őszintén nem értem.

Amit mondtam pedig csak a saját megfigyeléseim alapján állítottam, nyilván akadhatnak kivételek is, csak én meg nem futottam össze velük. És természetesen Candio sem attól fish mert bemondja, hanem azért mondja be, mert fish...

Krono
2011. ápr. 27. 18:37

jaaaa, értem!! beleértettem azt a szituációt is, ha reraisel... bocsi, hogy okoskodásnak tűnt!!!

a tánc az teljesen ösztönös :) szerintem még egy tigrisbukfenc is belefér egy hasonló mákolás után!! :D

Ha ellenem egy ilyen verseny ilyen szakaszában ilyet mákolna és táncolni kezdene, akkor lehet, hogy enyhén elküldeném a .....

Élő ügyfélszolgálat