Ballag az Omaha8, nem sok minden történt eddig, ha lapom volt, azt jellemzően dobnom kellett. Egy slowplayelt A2 szépen hozott. Viszont elképesztő dolgokat látok az asztalnál: 3betet megad KQ98-al HJ-ból úgy, hogy bet volt D-ből is...
Most hogy ezt elmondom,bepakoltam 4betet A24Q-vel, suited ace, de természetesen csak nut low draw jött, rivere 2, de az A4-el betoltam a herocallt, és működött, felére jó vagyok, az is 1.5k... Majd még egy nagy parti, A39Tss-el vagyok benn, turnön nut sorom van str8 flush húzóval, nincs low, de végül egy ijesztő flöss és a low is leesik, a T-magas flössöm jó.
Hopp, most hogy írok, rengeteg nagy hand, A234, A38 flop, de 4 turn, és levert végül valaki, aki szerint 2457 pre jó 4 betre...
Update: kis üldögélés után egy BB-ben ingyen kapott partiban 33-al setet flopoltam, és jópár bet bekerült, és nem esett le semmi más, 9k.
Elszállnak lassan az elején sokat pattogók. Kettővel mögöttem egy ürge mindennel belimpel, csúnyán megjárta. Nálam BB-ben AsKsTx6x. Flop K83, megadom a betet. Turn 6, valami szar low-re tettem, megadtam. River K! Check-raise-t megadta, mutat 8844. Ez persze bad beat neki így, de mi a fost keresett a partiban? Mindenesetre 11.5k. Folytatom a feszes indulójátékot, teljesen működik a sok fogalmatlan között.
QQQQQQQQQQQQQQQQQQrvaélet. Nut low biztosítékkal, nut sor, nut flush draw turnön, riveren leesik a másik flöss, ami neki volt a nut low mellett... Nincs baj, 7.5k, de milyen már ez??? 12.5-nek kéne lennie.
Update: AA48ss, büszkén mondhatom, hogy csak a minimumot vesztettem vele az UTG limp-calloló 6553 ellen... Kezdő, de szerencsére új asztal. Csak jobb jöhet.
Ja, ha valaki ott jár szurkolni, köszönjön be, jólesik :) Köszi a szurkolást Mobile-nak!
Potty :( A kieső partit talán játszhattam volna másképp, de a nagy stack leeső lyuksora nem volt kalkulálható a 2 párom ellen, és commited is voltam (ha dobok a leeső húzóra, 3BB marad...) - ha lehet, pre berakom A3s59-el mondjuk. Ez most nagyon bosszant, mert az egész tornán nem csináltam hibát, teljesen jól hoztam a kigondolt taktikát, haladtam előre, amíg felháborító partikban le nem fogytam sok tulok ellen. Ma az rng az agyatlan indulólapok és az eszetlen tolóckodás pártján állt.
Holnap PLO15r és triple stud. Rápihenünk, a ma esti 2nd chance turbót és a holnap délutáni shootoutot kihagyom. Ideje valamit villantani.
Jobb lapjárást mindenkinek!
Potty :( A kieső partit talán játszhattam volna másképp, de a nagy stack leeső lyuksora nem volt kalkulálható a 2 párom ellen, és commited is voltam (ha dobok a leeső húzóra, 3BB marad...) - ha lehet, pre berakom A3s59-el mondjuk. Ez most nagyon bosszant, mert az egész tornán nem csináltam hibát, teljesen jól hoztam a kigondolt taktikát, haladtam előre, amíg felháborító partikban le nem fogytam sok tulok ellen. Ma az rng az agyatlan indulólapok és az eszetlen tolóckodás pártján állt.
Holnap PLO15r és triple stud. Rápihenünk, a ma esti 2nd chance turbót és a holnap délutáni shootoutot kihagyom. Ideje valamit villantani.
Jobb lapjárást mindenkinek!
15r omaha. Már meg is ajándékoztak egy duplával.
update: az év partija. UTG emelést KQJ2-vel megadtam D-ből. Flop KK7. CO-ból bet, csak megadom, AK kinn lehet, meg egyébként sincs értelme emelni szerintem. Turn Q, nuts, betelek 2/3 potot a check után, megadja. River A, a francba, check-call-ra álltam át, de check-check lett, mutat.... 8622!!! Talán c/r volt a terve, nem tudom, elképesztően cuki. Tripla indulón vagyok (nem volt kező rb).
Új asztal, túloldalt ProCasanova, illedelmesen kifizetten a nut flössét top2 párral kicsit.
Hihetetlen... 3way all-in, ProCasanova KKx2, 3. kolléga kb. bármi, nálam AAKQ. Flopon 2xx nekem nut flöss húzóval, turn x, river 2... 16000 pot, átlag 7000...
ProCasanova, az egyszemélyes nemezis...
Asztal '2011050171 428' 6-max #1. helyen van az osztókorong
1 szék: ggabor1976 (6030 zseton)
2 szék: Greenek182 (13016 zseton)
3 szék: Doggyattore (12896 zseton)
4 szék: SeaSnake66 (20117 zseton)
5 szék: ProCasanova (22820 zseton)
6 szék: GrabYaGun (11915 zseton)
Greenek182: berakja a kisvakot 40
Doggyattore: berakja a nagyvakot 80
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott ggabor1976 [6h Ac Ad 7h]
SeaSnake66: emelennyit: 80 eddig: 160
ProCasanova: emelennyit: 400 eddig: 560
GrabYaGun: dob
ggabor1976: emelennyit: 1400 eddig: 1960
Greenek182: dob
Doggyattore: dob
SeaSnake66: dob
ProCasanova: megad 1400
*** FLOP *** [9h 7c 8h]
ProCasanova: passzol
ggabor1976: nyit 4070 és allin van
ProCasanova: megad 4070
*** TURN *** [9h 7c 8h] [Ks]
*** RIVER *** [9h 7c 8h Ks] [Qd]
*** MUTATÁS ***
ProCasanova: mutat [9c Qs 9d Qh] (dáma drill)
ggabor1976: mutat [6h Ac Ad 7h] (ász pár)
Ez ennyi. Egyszer kihagytam egy 4bet lehetőséget nagyon lightan, J985ss-el, ami fullra gyarapodott, de alapvetően a honfitárs csendesen lemészárolt, egyszer elég irracionálisan, egyszer meg egy standard coolerben (bár a 4bet megadása QQ99r-vel vitatható, de belefér). Onnantól adja magát, str8 flush húzót flopon nem dobunk.
Kis pihi, egy óra múlva kezdődik a triple stud.
Elindulok az FTOPS 2-7TD eventjén is, 33 USD. 15 perc múlva kezdődik. Érdeklődőknek eladok belőle 50%-ot. FTP-n vagy PS-en ggabor1976.
Elindulok az FTOPS 2-7TD eventjén is, 33 USD. 15 perc múlva kezdődik. Érdeklődőknek eladok belőle 50%-ot. FTP-n vagy PS-en ggabor1976. Már ha sikerül addigra kiderítenem, hogy tudok befizetni...
Update: elkelt.
Elindulok az FTOPS 2-7TD eventjén is, 33 USD. 15 perc múlva kezdődik. Érdeklődőknek eladok belőle 50%-ot. FTP-n vagy PS-en ggabor1976. Már ha sikerül addigra kiderítenem, hogy tudok befizetni...
Update: elkelt.
Ennyi buta agresszív játékost :) Egy muksó 75%-ban emeli a potokat. Kétszer levágtam már, de kitartó.
Studon kezdőn vagyunk, nagy dolog nem történt.
Update: a gond az, hogy továbbra se nagyon, nem sikerült stacket építeni, és rekord számú alkalommal sikerült bring-int beraknom. Egy partit elrontottam, egy nagyon széppel visszajöttem, majd végül razzban látható K ellen indultam AK3-al, visszaemelt, kizárt, hogy előttem legyen, bepakoltuk a maradékot, nála 47K, de hatodikon már 7-magasa van, miközben nekem 3, 9 és Q jött. Így nehéz egy turbó versenyen... Tolom még a 27-t FTP-n, holnap pihenőnap.
update: az is elszállt, iszonyat rosszul húztam, 3-szor nagy kasszáért másodikra 7432-vel, és képtelen voltam bármit találni. Ez van.
Ma a 16.5 NLHE/PLO versenyen nem tudok elindulni, munka okán. A pénzt visszatéríthetem, vagy felhasználhatom egy ilyen indulási díjú HORSE versenyre. Nyilatkozzon, aki erre jár, melyiket szeretné. Este a 11 1r1a PLO-n már ott leszek, ha minden rendben van.