Ha nincs jelentkezo, akkor az lesz :)
Egyebkent azert, mert ahol jatszani szoktam, ott van eleg rollom, tehat nem vagyok raszorulva
Nem kötözködni akarok, de befizeted a terembe ahol játszol, és a legközelebbi kifizetésnél kiutalod. Valami sántít...
Megis mi santitana????
Ott van a levelem vegen, hogy elore kuldom, tehat nem atveres. Egyebkent eladtam a HM1-emet, es a vevo csak a Moneybookersen tudta kifizetni (ha bia89 eleg hiteles neked, tanusithatja), ahhoz nekem meg nincs kartyam,ezert szeretnem a Netellerre. Egyebkent nem kenyerre es nem jatekra kell az a penz, ezert se fizetem be sehova, hanem megvarom, hogy kell-e valakinek
Nem kell idegeskedni! Tehát mb-ről nem tudod kiszedni, ez a lényeg. A legegyszerűbb ha befizeted a terembe ahol játszol, és a legközelebbi kiutalásnál kiutalod pont azt a 15 usd-t is.
Még ha le is vesznek belőle 2-3%-t, akkor is jobban jársz, mint ha élőben odautazol valakihez,h átvehesd cserébe a cash-t.
Te állítod be,h hova kéred a kifizetést. Kérd közvetlen banki átutalással számlára. Én eddig 2 mastercardról fizettem összesen, de ettől függetlenül egyből tudtam kiutalni mb-re is amikor regeltem, pedig onnan nem fizettem be még.
.................................
Megoldódott, köszönöm!
Tovabbra is illetve ujra elado 45 USD MB-n, ara 38 USD PS/FTP vagy 8000 cash
Lecso10nek,es akit erdekel: A mult heten eladtam a HM1-emet, es a vevo csak ott tudta kifizetni,de en meg alapbol netellert hasznalok mindenhova, ahhoz is van kartyam. Jott az otlet hogy fizessem be PS-re,es 2 nap utan ki. MEg en lettem majdnem lehulyezve, hogy ez nem jutott eszembe. Termeszetesen volt egy sejtesem, hogy nem fog menni,es be is igazolodott. Befizettem a 45ot a PS-re, jatszottam egy kicsit illembol, es 2 nap utan megprobaltam kiutalni 200at, de a 45ot MINDENKEPPEN csak a MBre engedte, es a felette levo 155ot barhova, azaz megint ott vagyok, hogy van 45om Moneybookersen, amivel nem tudok mit kezdeni....
Regi tagoknak elore is kuldom
Tehat a lenyeg Lecsonak: amennyiben mb az utolso befizetesed, akkor az eredeti osszeget csak oda tudod kikerni,sehova mashova!
Tovabbra is illetve ujra elado 45 USD MB-n, ara 38 USD PS/FTP vagy 8000 cash
Lecso10nek,es akit erdekel: A mult heten eladtam a HM1-emet, es a vevo csak ott tudta kifizetni,de en meg alapbol netellert hasznalok mindenhova, ahhoz is van kartyam. Jott az otlet hogy fizessem be PS-re,es 2 nap utan ki. MEg en lettem majdnem lehulyezve, hogy ez nem jutott eszembe. Termeszetesen volt egy sejtesem, hogy nem fog menni,es be is igazolodott. Befizettem a 45ot a PS-re, jatszottam egy kicsit illembol, es 2 nap utan megprobaltam kiutalni 200at, de a 45ot MINDENKEPPEN csak a MBre engedte, es a felette levo 155ot barhova, azaz megint ott vagyok, hogy van 45om Moneybookersen, amivel nem tudok mit kezdeni....
Regi tagoknak elore is kuldom
Tehat a lenyeg Lecsonak: amennyiben mb az utolso befizetesed, akkor az eredeti osszeget csak oda tudod kikerni,sehova mashova!
Igen, jol erted :)
kuldtem privatot
Igen, jol erted :)
kuldtem privatot