Minden ok, köszi haver !
Bocsi, hidd el, nem szándékos volt, azt se tudom, mit kell nézni. Azt a választ láttam csak De ha gondolod, most is eladó a starson 609 TS, 600-ért. dr misa a nickem.
Sziasztok!
A segítségre lenne szükségem.
Van 300$-om az PS-n (79113272)
Szeretnék $290-t a MB számlámra
Mivel úgy küldték a $-t ezért nem tudom levenni, ezért kellene a segítség.
A tropikban aktív tagoknak előre is küldöm.
Az MB címet privátban küldöm.
Remélem minden szabályos.
Sziasztok!
A segítségre lenne szükségem.
Van 300$-om az PS-n (79113272)
Szeretnék $290-t a MB számlámra
Mivel úgy küldték a $-t ezért nem tudom levenni, ezért kellene a segítség.
A tropikban aktív tagoknak előre is küldöm.
Az MB címet privátban küldöm.
Remélem minden szabályos.
Ja ebbol gaz lesz! Verifikalt szamlarol van szo? Meg akkor ugy el tom kepzelni!bar en ugy tudom a stars nem engedelyezi atkuldott penz levetelet! Csak jatekra valo felhasznalasra! Szal egy kicsit meg kell forgatni az illetonek! Ehhez telleg gl! ;)
Valószínű, hogy termelni kell egy kis raket, bàr ha jól tudom, a pénzküldési limitet egy kis levelezés utàn megemelik.
Használom a számlát, nem csalni akarok, hanem egyszerűen egy másik terembe áttenni a pénzt amit küldtek.
Befektettem egy csomagba és a részemet visszaküldték.
Napi 1000$ a limitem.
Csak ennyit szeretnék. És nem akarok itt raket termelni már.
A lényeg ennyi.
Ennek fényébe lenne aki segít?
Használom a számlát, nem csalni akarok, hanem egyszerűen egy másik terembe áttenni a pénzt amit küldtek.
Befektettem egy csomagba és a részemet visszaküldték.
Napi 1000$ a limitem.
Csak ennyit szeretnék. És nem akarok itt raket termelni már.
A lényeg ennyi.
Ennek fényébe lenne aki segít?
vegyél fel skype-ra forzadani3 aztán megbeszéljük...
Sziasztok! Moneybookersre szeretnék 12 dollárt. 10eurós (13, **) dollár értékű PaySafeCardot tudok adni amivel mindenhol betudtok fizetni. (Én Moneybookersel szeretnék befizetni, mert arra egyböl kitudok utalni...de eddig még nem fizettem be vele, így kifizetést sem tudok rá kezdeményezni. Köszönöm. Skype accom: holecards