Sziasztok,
12$ kellene PayPalra, Skrillen küldenék 14$-t.
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
Alapvetoen igazad van,de itt epp a hirdeto kerne a paypalon, azaz aki jelentkezik a hirdetesre, annak semmi kockazat nincs a dologban.
A Paypal-on keresztüli tranzakciók szigorúan tilosak és az ezzel kapcsolatos bejegyzéseket módosítjuk vagy töröljük. (Lényegében arról van szó, hogy a Paypal-on 60 napig visszavonhatsz egy tranzakciót, ráadásul a Paypal nem kíván együttműködni a szerencsejáték oldalakkal. Vagyis a csaló visszavonja a tranzakciót 60 napon belül, míg a Paypal eleget tesz ennek a kérésnek. https://www.paypal.com/uk/cgi-bin/we...ection-outside)
Alapvetoen igazad van,de itt epp a hirdeto kerne a paypalon, azaz aki jelentkezik a hirdetesre, annak semmi kockazat nincs a dologban.
Skrillen kellene 8 euró, Netelleren küldenék tízet. Természetesen én utalok előre. Privátban várom a neteller címet. Előre is köszi!
Valaki esetleg? Küldök szívesen 12-t is :)
Sziasztok.
PS-en szeretnék kérni még ma (fontos volna, hogy ma) 18 dollárt. Hétfőn (05.05) fizetés napkor küldenék vissza 21 dollárt.
PS: SullaFelix89
Még mindig kellene 8 euró Skrillen, előre fizetnék Netelleren 12-t. Leváltottam a HUF-os számlámat, de nem szeretném hozzákötni a bankkártyám még 5 euró erejéig sem, légyszi valaki segítsen.
Sziasztok! Sajnos nem számoltam vele, hogy május 2.-a szombatnak számít és akkor utaltam pénzt az Abaqoos számlámra ami persze csak hétfőn reggel megérkezni a számlámra. Kérdésem az lenne valaki tudna e nekem holnap reggelig küldeni 11$ Pokerstarsra? PS nickem Bviktor19
személyes adatot privátban ha valaki gondolja! Este 11ig érdekelne a segítség a Scoop verseny miatt! Köszi!
hy all.
ps-re szeretnék 83 dodot, és OTPre tudnék utalni előre 20.000ftot. részletek privátba.
Előre is kösz a helpet.