PS/FTP be-ki fizetésemet felfüggesztették, mert két hálózatról is felléptem és ez nem tetszett nekik valamiért, elküldtem nekik a kért iratokat ma, 24 órán belül válaszolnak és engedélyezik a depositot. Transfer az működik ugyan úgy.
70$-ra lenne szükségem PS-en Nick: Nikité , 80$-t utalnék vissza holnapi nap folyamán ugyanitt!
Nap mint nap van itt pénzcserém, előre utalok mindig mindenkinek, (dfecco, lecso10..).
PS cashier fotót is küldök amennyiben gondolja valaki!
Valóban megbízható! Minden okés volt vele eddig. Most én nem tudok Neki segíteni. De valóban korrekt fél.
PS/FTP be-ki fizetésemet felfüggesztették, mert két hálózatról is felléptem és ez nem tetszett nekik valamiért, elküldtem nekik a kért iratokat ma, 24 órán belül válaszolnak és engedélyezik a depositot. Transfer az működik ugyan úgy.
70$-ra lenne szükségem PS-en Nick: Nikité , 80$-t utalnék vissza holnapi nap folyamán ugyanitt!
Nap mint nap van itt pénzcserém, előre utalok mindig mindenkinek, (dfecco, lecso10..).
PS cashier fotót is küldök amennyiben gondolja valaki!
Elküldtem 35$-t a megbeszélt feltételekkel, hogy le ne maradj a mai nagy versenyről, és akkor holnap várom a 40$-t. Jöhet full tiltre is. lecso10
azért pénzcserés topic-ba dfeco mint referencia... (Y)
azért pénzcserés topic-ba dfeco mint referencia... (Y)
Már volt valami visszaélése?
Sziasztok !
PS- en adok 5$ , cserébe 3€ kellene Everesten!
PS nick:QQ76pez
Everest: pushcash5chi
A paypal-es tranzakció még mindig tilos? Mert már lehet úgy utalni, hogy az utalást ne lehessen visszavonni (ha barátnak/ismerősnek mezőt jelölöd ki, az eladónak mező helyett).
Mert van 5600Ft-om (kb. 22,5$-om) paypalen, amiért cserébe 20$-t szeretnék kérni skrillre/pokerstarsra.
Tárgytalan ... :(