900Kt adok erte. Videken vagyok, szerdan leszek BP en.
Koszi nem:-)
Varom a tovabbi ajanlatokat.
268 ma a kozep, erre te 266ert akarod adni? komolyan? Hatalmas biznisz a vevonek..
900k fair ajanlat. Kivenni a bankbol is penzbe kerul. 1.5%. Jo hogy nem mar MU val adod el:)
Szerintem is korrekt es realis volt a 900k.
Ha ennyire kötekedsz a jó ajánlatokkal, miért nem veszed ki saját számlára, skrillre ... Vagy talán nem teljesen tiszta a számlád, és az esetleges jóhiszemű vevő miattad szívjon majd utána?!
Megint kezdődik!
Mi a baj azzal, ha valaki jó áron akarja eladni a dollárokat?
Legfeljebb a vevő kevesebbet nyerészkedik rajta.
Ez a "nem tiszta a számlád" na ne már! Ha skirllen vagy netelleren átutalja bárkinek, mi gond lenne.
Én átváltanám euróra ügyesen. Elmennék Szlovákiába és vennék a volt határ mellett magyar lisztet (19% áfával máris 6%-ot megtakarítottam). Majd sütnék belőle kenyeret, kiflit és eladnám. Újabb nyereség! Itthon meg forintba fizetnének ki a zsömléket, meg a kakaós csigát.
Én azért reménykedek, hogy aki múlt hónapban szétbukta a rollját és májusban bele akar tolni a PS-be 960.000 Ft-ot, az látja ezt a hirdetést és jelentkezik. Minden váltási cent számít. Póker fishei jelentkezzetek!!!
Megint kezdődik!
Mi a baj azzal, ha valaki jó áron akarja eladni a dollárokat?
Legfeljebb a vevő kevesebbet nyerészkedik rajta.
Ez a "nem tiszta a számlád" na ne már! Ha skirllen vagy netelleren átutalja bárkinek, mi gond lenne.
Én átváltanám euróra ügyesen. Elmennék Szlovákiába és vennék a volt határ mellett magyar lisztet (19% áfával máris 6%-ot megtakarítottam). Majd sütnék belőle kenyeret, kiflit és eladnám. Újabb nyereség! Itthon meg forintba fizetnének ki a zsömléket, meg a kakaós csigát.
Én azért reménykedek, hogy aki múlt hónapban szétbukta a rollját és májusban bele akar tolni a PS-be 960.000 Ft-ot, az látja ezt a hirdetést és jelentkezik. Minden váltási cent számít. Póker fishei jelentkezzetek!!!
Szerintem is korrekt es realis volt a 900k.
Tomi! Hány kifli jön ki belőle? Egy hónap alatt eladjuk és meg is oldjuk ezt a problémát! :D