Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

Mac Hine
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 3. 4:44

900Kt adok erte. Videken vagyok, szerdan leszek BP en.

Hajniiiii
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 3. 5:33

Koszi nem:-)
Varom a tovabbi ajanlatokat.

Nottobe
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 3. 14:45

268 ma a kozep, erre te 266ert akarod adni? komolyan? Hatalmas biznisz a vevonek..

ÁrpiCsótány
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 3. 14:53

900k fair ajanlat. Kivenni a bankbol is penzbe kerul. 1.5%. Jo hogy nem mar MU val adod el:)

Nottobe
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 3. 15:06

Szerintem is korrekt es realis volt a 900k.

Jymaster111
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 3. 15:43

Ha ennyire kötekedsz a jó ajánlatokkal, miért nem veszed ki saját számlára, skrillre ... Vagy talán nem teljesen tiszta a számlád, és az esetleges jóhiszemű vevő miattad szívjon majd utána?!

AlexMan
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 3. 20:00

Megint kezdődik!
Mi a baj azzal, ha valaki jó áron akarja eladni a dollárokat?
Legfeljebb a vevő kevesebbet nyerészkedik rajta.
Ez a "nem tiszta a számlád" na ne már! Ha skirllen vagy netelleren átutalja bárkinek, mi gond lenne.

Én átváltanám euróra ügyesen. Elmennék Szlovákiába és vennék a volt határ mellett magyar lisztet (19% áfával máris 6%-ot megtakarítottam). Majd sütnék belőle kenyeret, kiflit és eladnám. Újabb nyereség! Itthon meg forintba fizetnének ki a zsömléket, meg a kakaós csigát.

Én azért reménykedek, hogy aki múlt hónapban szétbukta a rollját és májusban bele akar tolni a PS-be 960.000 Ft-ot, az látja ezt a hirdetést és jelentkezik. Minden váltási cent számít. Póker fishei jelentkezzetek!!!

VTomi24
Válasz AlexMan kommentjére
2016. máj. 3. 20:14

Megint kezdődik!
Mi a baj azzal, ha valaki jó áron akarja eladni a dollárokat?
Legfeljebb a vevő kevesebbet nyerészkedik rajta.
Ez a "nem tiszta a számlád" na ne már! Ha skirllen vagy netelleren átutalja bárkinek, mi gond lenne.

Én átváltanám euróra ügyesen. Elmennék Szlovákiába és vennék a volt határ mellett magyar lisztet (19% áfával máris 6%-ot megtakarítottam). Majd sütnék belőle kenyeret, kiflit és eladnám. Újabb nyereség! Itthon meg forintba fizetnének ki a zsömléket, meg a kakaós csigát.

Én azért reménykedek, hogy aki múlt hónapban szétbukta a rollját és májusban bele akar tolni a PS-be 960.000 Ft-ot, az látja ezt a hirdetést és jelentkezik. Minden váltási cent számít. Póker fishei jelentkezzetek!!!

Gyere Alex, ha akarod meg is sütjük neked a friss kiflit, 1 hónap garanciát adok rá!;)

barsza
Válasz Nottobe kommentjére
2016. máj. 3. 20:59

Szerintem is korrekt es realis volt a 900k.

8% haszon korrekt?

(mondjuk nem ismerem az eladót, és való igaz, hogy a PS dollár talán macerásabb tud lenni, mint a skrill, neteller usd)

És az sem mindegy, hogy mennyire sürgős.
De aki dollárt akar venni (elkölteni), az ennél kisebb haszonnal is be fogja érni.

AlexMan
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 3. 21:27

Tomi! Hány kifli jön ki belőle? Egy hónap alatt eladjuk és meg is oldjuk ezt a problémát! :D

Élő ügyfélszolgálat