Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

Tehi
Válasz Tehi kommentjére
2011. ápr. 3. 14:35

-

Janabit természetesen nálam is jelentkezett azonnal................

wamcsi
Válasz Tehi kommentjére
2011. ápr. 3. 14:39

Janabit természetesen nálam is jelentkezett azonnal................

Azért akit már 3x "feljelentenek", azt szerintem simán lehetne bannolni...

Matador77
Válasz wamcsi kommentjére
2011. ápr. 3. 14:56

.

Valakit érdekelne 848 pokeren (azt hiszem ez volt a pacific) eladó dollár/euró?
PS-re , FTP-re, Moneybookersre csere is érdekelne.
200 euró értéket adnék a fent említett 3 hely valamelyikére küldött 180 euró értékért. Készpénz is érdekelne. Ide a topicba írjatok mert még nem tudok privit írni.
Előre küldeném!

gerike
Válasz Matador77 kommentjére
2011. ápr. 3. 16:08

Valakit érdekelne 848 pokeren (azt hiszem ez volt a pacific) eladó dollár/euró?
PS-re , FTP-re, Moneybookersre csere is érdekelne.
200 euró értéket adnék a fent említett 3 hely valamelyikére küldött 180 euró értékért. Készpénz is érdekelne. Ide a topicba írjatok mert még nem tudok privit írni.
Előre küldeném!

Szia!Engem érdekelne! 848 poker nick: geri916
Ftp-en tudnám küldeni nick: geri99

Látom fent vagy!Ha aktuális még akkor küldheted,és írj Ftp-er nick nevet!Kiszámoltam 180 euro értékben $ 255 ha megfelel neked!
Email címem: gerike99@citromail.hu

írj ha vagy!

Matador77
Válasz gerike kommentjére
2011. ápr. 3. 17:05

Jelenleg zajlik a hitelesítésem a teremben, el kellett küldenem a személyes adataim másolatát, ez megtörtént, most várom, hogy a support elfogadja és tudjak transferelni és cashoutolni. Remélhetőleg ez ma vagy holnap megtörténik és akkor tudnánk nyélbeütni a dolgot. Kérlek adj valami referenciát, mert ma regisztráltál, 5 db hozzászólásod van és az OPR szerint nincs geri99 nick. Félreértés ne essék, nem feltételezek rosszat senkiről de úgy gondolom ez érthető az én részemről ebben az esetben.

gerike
2011. ápr. 3. 17:12

Jelenleg zajlik a hitelesítésem a teremben, el kellett küldenem a személyes adataim másolatát, ez megtörtént, most várom, hogy a support elfogadja és tudjak transferelni és cashoutolni. Remélhetőleg ez ma vagy holnap megtörténik és akkor tudnánk nyélbeütni a dolgot. Kérlek adj valami referenciát, mert ma regisztráltál, 5 db hozzászólásod van és az OPR szerint nincs geri99 nick. Félreértés ne essék, nem feltételezek rosszat senkiről de úgy gondolom ez érthető az én részemről ebben az esetben.

Értelek!Küldj a megadott email címre egy levelet,és írd le,h mire gondolsz referencia alatt,és írok választ ahogy megkaptam!!
Am Hszólások tekintetében te sem állsz fényesen,de igazad van nem ezen múlik!
Eő köszi!

Matador77
Válasz gerike kommentjére
2011. ápr. 3. 17:27

Igen, valóban nekem sincs sok hozzászólásom, viszont én küldeném előre tehát nekem van buknivalóm. Sajnos nem látok a publikus adatok közt e-mail cimet így nem tudok írni még. Egyébként referencián olyasmiket értek, hogy valakivel volt e már sikeres transfered az akadémián, ismersz e valakit a régi motorosok közül aki esetleg megerősítheti, hogy megbízható vagy mivel erre vonatkozó következtetést nem tudok levonni a hozzászólások száma alapján. Igazából főként az aggaszt, hogy nem létezik ilyen nick a Full Tilt pokeren. Vagy ha létezik is még soha nem játszott semmit tehát meglehetősen érdekesnek tűnik a helyzet, mégegyszer hangsúlyozom nem feltételezek rosszat vagy ilyesmi csak szükségem lenne néhány ilyen apróbb dologra, hogy valóban megbízhassak benned. Addig amég nem szól a support, hogy sikeres volt a hitelesítésem addig még nem tudom küldeni amúgy sem.

gerike
2011. ápr. 3. 17:52

Igen, valóban nekem sincs sok hozzászólásom, viszont én küldeném előre tehát nekem van buknivalóm. Sajnos nem látok a publikus adatok közt e-mail cimet így nem tudok írni még. Egyébként referencián olyasmiket értek, hogy valakivel volt e már sikeres transfered az akadémián, ismersz e valakit a régi motorosok közül aki esetleg megerősítheti, hogy megbízható vagy mivel erre vonatkozó következtetést nem tudok levonni a hozzászólások száma alapján. Igazából főként az aggaszt, hogy nem létezik ilyen nick a Full Tilt pokeren. Vagy ha létezik is még soha nem játszott semmit tehát meglehetősen érdekesnek tűnik a helyzet, mégegyszer hangsúlyozom nem feltételezek rosszat vagy ilyesmi csak szükségem lenne néhány ilyen apróbb dologra, hogy valóban megbízhassak benned. Addig amég nem szól a support, hogy sikeres volt a hitelesítésem addig még nem tudom küldeni amúgy sem.

Igen,igazat adok ebben a tekintetben!Itt az akademian nem volt még Transferem,így ebben sajnos nem tudlak megerősíteni!Olvasgatok sokat,igazából tanuló szándékom van az oldallal kapcsolatban!
Plusz az az igazság,nem is szeretek pénz cserés ügyletekbe keveredni:)
Ebben az esetben az a plusz 20eu jelenti számomra az elsődleges célt,amit keresni tudok a cserével kapcsolatban!Nem mint ha annyira rá lennék szorulva 20 eurora....De ingyen jól jön pár perces munkával,+ ugye segítek neked is evvel!Mivel ingyen nem ajánlanál fel 20 euros deficites üzletet szerintem,hogy ha nem lenne szükséges a helpre !
Szóval úgye te döntöd el végül is,hogy akarod-e vagy mégsem a tarnszfert!
Rád bízom!Minden esetre azzal a feltétellel amít írtál én rám számíthatsz a Transzferben!Ha még esetleg lenne kérdésed emailben feltehed bátran címem: gerike99@citromail.hu
Ne offoljuk szét a topicot!!

Matador77
Válasz Feca pro kommentjére
2011. ápr. 4. 10:38

.

Még mindig áll az ajánlatom miszerint a 848poker teremben (pacific) lévö 200 eurómat (53.000 FT) eladnám 45.000 HUF készpénzért (személyes találkozó) cserébe vagy ennek megfelelö értékben PS/FTP-re küldött összegért cserébe.

Referenciám: jatekos22, vele volt már hasonló sikeres tranzakcióm.

Válaszokat ide várom.

gerike
2011. ápr. 4. 12:00

Még mindig áll az ajánlatom miszerint a 848poker teremben (pacific) lévö 200 eurómat (53.000 FT) eladnám 45.000 HUF készpénzért (személyes találkozó) cserébe vagy ennek megfelelö értékben PS/FTP-re küldött összegért cserébe.

Referenciám: jatekos22, vele volt már hasonló sikeres tranzakcióm.

Válaszokat ide várom.

Hi!Még mindig tartom a szavam!Ha megfelel neked mehet a tarnszfer!
Ftp-en Tudnám küldeni 245$ Ha jó így neked!?
Usd ára kb 185ftX245 =45570 ft
Ha ez megfelel neked akkor mehet a csere!Várom a válaszod!

848poker nick: geri916
Ftp-en: geri99

Délután érek haza 16:00!Szólj ha ok és mehet!Üdv

Élő ügyfélszolgálat