full insta, ahogy beírja a pp nickneved és a valódi neved rányom a küldésre és ott van egyből, pénzt csak akkot tud küldeni, ha leigazolta a számláját, személyi, lakcím, stb. Addig nem engedi a rendszer
Valami printscreent nem tud adni a küldésről,számlatörténetről?
Ha nem küldte akkor nincs miről :) Én elküldtem én meg kinek vagy minek . Igen Ria köszi ezt én is vágom, én arra gondoltam hogyha itt lebeszéljük akkor mi a protokoll a másik fél részéről h egyből elutalja ő is vagy ül rajta pár napot:) De a kérdés költői volt mert sztem ezt egyből szokás utalni.
Ja és elvileg Netellere tudja utalni ha valaki nagyon segitőkész lenne és neki elutalná neki Netellerre ő meg nekem Skrillre az több mint nagy segítség lenne.Ugyanis már megoldottam a Party befizetést igy lényegtelen a dolog ,végülis jó móka volt ez a pénzcsere :D
azért az itteni nickjét beírhatnád ide az ilyen ****@!-nak
azért az itteni nickjét beírhatnád ide az ilyen ****@!-nak
Üdv holnap 5ig kellene psre 30 $!34 küldök vissza vagy 10 ezres pay safe kodot tudok küldeni..előre is köszi ha lenne valaki.
hét,négy a psnick.
Hétfőig várok , hétfőig igérted Skrillre .Azért itt irok mert gondolom direkt nem lépsz be és nem látod a privátot de gondolom ezt olvasod.
Sziasztok High_TT mester volt a csaló aki nem utalja a pénzt! Nem ajánlom a cserét vele senkinek.