De Skrillen se tudtál fogadni a multkor:D
Az már megoldódott. Ma hívnak netelleren, remélem megértem amit kérdeznek. :)
Őrült huncut gyerek lehetsz te nacsa:D
Ezt irja ki hiaba megyek ra h continue esetleg ötlet? :( Angolom nem valami erös, de ha jól ertelmezem nem tudsz fogadni, vagy valami ilyesmi.
50$
Sziasztok 51$-t szeretnék elcserélni 50$-ra. Pokerstarson tudom küldeni ps nick: lajoska001 és skrillre kellene (privátba megadom) ha érdekel valakit.
Sziasztok 51$-t szeretnék elcserélni 50$-ra. Pokerstarson tudom küldeni ps nick: lajoska001 és skrillre kellene (privátba megadom) ha érdekel valakit.
Asszem 50 centet von le a skrill transferre.. 52$-nál többet semmiképp nem adok 50-ért. 48 óra és ki tudom kérni csak kellett befiz a ps-nek amit most tudtam megoldani..
akkor küld 52$ jacsa85re. és írd meg ide skrill mailed, szerintem nem tudsz még privát üzenetet írni, nincs meg a kellő menyiségű hozzászólásod,
lajoskapoker@gmail.com a skrillem elküldök 12$-t te 10-et vissza majd ha ez megtörtént 10-10-es részletekbe becseréljük a többit is. Elcserélni szeretném nem elajándékozni :D Persze ha átküldöd egybe én is átküldöm..
rendben, hát tuti nem 50$ral tűnnék el, sokan ismernek innen. jacsa85@gmail.com a skrillem.