Jacsa
Értem és, ha megvan minden adata akkor te önbírálatot gyakorolhatsz? Ő beleegyezett, hogy az adatait megszerezd és felhasználd? Mert harmadik félnek még egy bank sem adja ki az adatokat, sőt más szerv sem! Ezzel azt nem értem mit akarsz elérni? Elmész és megvered vagy más? Az már önbíráskodás lenne vagy, ha hívogatnád telefonon vagy egyéb más téren-az meg zaklatás, és simán feljelenthet. Mert, ha több millióval lépett volna meg azt megérteném, de akkor is feljelenteném és nem én oldanám meg. És miért szórakoznák ezen te szerinted, na ezt nem értem!
Sztem ezzel sincs probléma , engem azért nem basz fel mert nem ismerem az inast.Élőben engem felbasz mikor full hülyének néznek .Élőbe már megfogadtam h 1-2 megbizható havert leszámitva senkinek a büdös életbe nem adok kölcsön.És ha lesz fiam neki is ezt verem a fejébe.Nagy összeggel soha nem huztak le élőbe ,ez a HIGH_TTs a legnagyobb ,de hogy 20-30ezer forintokért éveket mondom éveket kell kuncsorognia mert ha nem rágod a fülét ******* akkor nem keres na ez felháboritó.Van 1-2 haverom akinek viszont bármikor adok.
WINA hsz-t olvasva én úgy vagyok vele élőben 27$ ~7800ft ha valaki kér és nem akarja vagy tudja megadni , nekem megért annyit hogy többet nem jön. Egyszer úgyis elfogy a sok ismerős , de net végtelen.
Jacsa
Te egy úr vagy Jacsa
:)):)):)):)):)):)):)) Csak 2 hete azt mondod hamarosan
Sorry:(
Nem szaladok el az igaz, h "elkúrtam" , de ki lesz javítva. Adj pár napot és visszakapod. Még egyszer sorry.
Ok megjött . béke.