Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 23. 19:53

Jacsa

ria05
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 23. 19:55

Értem és, ha megvan minden adata akkor te önbírálatot gyakorolhatsz? Ő beleegyezett, hogy az adatait megszerezd és felhasználd? Mert harmadik félnek még egy bank sem adja ki az adatokat, sőt más szerv sem! Ezzel azt nem értem mit akarsz elérni? Elmész és megvered vagy más? Az már önbíráskodás lenne vagy, ha hívogatnád telefonon vagy egyéb más téren-az meg zaklatás, és simán feljelenthet. Mert, ha több millióval lépett volna meg azt megérteném, de akkor is feljelenteném és nem én oldanám meg. És miért szórakoznák ezen te szerinted, na ezt nem értem!

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. jan. 23. 20:03

Sztem ezzel sincs probléma , engem azért nem basz fel mert nem ismerem az inast.Élőben engem felbasz mikor full hülyének néznek .Élőbe már megfogadtam h 1-2 megbizható havert leszámitva senkinek a büdös életbe nem adok kölcsön.És ha lesz fiam neki is ezt verem a fejébe.Nagy összeggel soha nem huztak le élőbe ,ez a HIGH_TTs a legnagyobb ,de hogy 20-30ezer forintokért éveket mondom éveket kell kuncsorognia mert ha nem rágod a fülét ******* akkor nem keres na ez felháboritó.Van 1-2 haverom akinek viszont bármikor adok.

Na ja, "fénykoromban" 20 éves inasként én is adtam fűnek-fának, és elég sok bonyodalom volt belőle, az ígért határidő szinte mindig csúszott, valaki azóta is tartozik, amit nyilván már nem is látok soha. A legszebb az volt, amikor élőben adtam egy öreg inasnak, akinek elvileg panziója van és totál tövön százezreket tolt el cashen hetente kétszer, sajnos én is részeg voltam és kikönyörgött tőlem 50K-t. Megadni persze nem sikerült, azóta ki tudja, hány milliótól szabadította meg magát, volt, hogy szemem láttára vette elő a köteg 20 ezreseket, kértem, de csak csóválta a fejét, és azt mondta nem adhatja ide, mert nem az ő pénze, inkább elbukta a következő partiban hetes magassal. Ez van, óriás balek vagyok én is, persze, amikor én bustóztam magam, akkor szartak rám és nekem nem adott senki. :D Ami mondjuk utólag nem is baj, lehet belőlem is vargepárdok váltak volna, így meg lettem inkább egy becsületes alkoholista.

kispászti
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 23. 20:05

WINA hsz-t olvasva én úgy vagyok vele élőben 27$ ~7800ft ha valaki kér és nem akarja vagy tudja megadni , nekem megért annyit hogy többet nem jön. Egyszer úgyis elfogy a sok ismerős , de net végtelen.

jacsapoker
2017. jan. 23. 20:16

Jacsa

Én nem a névtelenségbe menekültem, kiraktam itt hogy ki vagyok, péneket is utalom hamarosan

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 23. 20:24

Te egy úr vagy Jacsa

bentley0917
2017. jan. 24. 10:30

:)):)):)):)):)):)):)) Csak 2 hete azt mondod hamarosan

jacsapoker
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 24. 10:57

Sorry:(

vargepard
Válasz vargepard kommentjére
2017. jan. 25. 5:39

Nem szaladok el az igaz, h "elkúrtam" , de ki lesz javítva. Adj pár napot és visszakapod. Még egyszer sorry.

Pénz ment reggel, ahogy megígértem. Bocs srácok még egyszer

kispászti
Válasz Admin kommentjére
2017. jan. 25. 11:07

Ok megjött . béke.

Élő ügyfélszolgálat