Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

luckyb555
Válasz wegaz kommentjére
2017. febr. 23. 23:12

*Pókeres celokra

szerintem más sem fogja tudni gambling célra használni,
legalábbis nálam volt már ilyen szitu, bár lehet, hogy már
meg is oldottátok

ACAB1927
Válasz Admin kommentjére
2017. febr. 26. 12:02

Party 138EURO vs 100EURO skrill.Jacsafélék kiméljenek !

Szia, aktuális még?

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. febr. 26. 22:35

Helló már nem.

ronInter
Válasz Admin kommentjére
2017. márc. 7. 11:58

Valaki ismeri jobban bentley0917-et ? Vagy esetleg személyesen ? Egyszer üzleteltünk, küldtem neki pénzt starson, ő küldte netelleren. Majd második alkalommal (február 7.) mikor ment a pénz tőlem neki starson, akkor még írt vissza itt vmit, vagyis próbált, mert csak egy üres üzenetet kaptam...azóta egyszer, feburár 25-én lépett be, és ennyi. Semmi üzenet, és sehol a pénzem...

bebeto99
Válasz Admin kommentjére
2017. márc. 7. 13:03

Valaki ismeri jobban bentley0917-et ? Vagy esetleg személyesen ? Egyszer üzleteltünk, küldtem neki pénzt starson, ő küldte netelleren. Majd második alkalommal (február 7.) mikor ment a pénz tőlem neki starson, akkor még írt vissza itt vmit, vagyis próbált, mert csak egy üres üzenetet kaptam...azóta egyszer, feburár 25-én lépett be, és ennyi. Semmi üzenet, és sehol a pénzem...

Nem vette észre, hogy ki van húzva a billentyűzet a gépből! :D
Szerintem senki nem ismeri, de sokáig úgy tünt, hogy ő kapja a 2016-os év Magyar becsület rend kitüntetését! Teljesen fel volt háborodva a lehuzások miatt, de lehet idő közben változott a véleménye, csak sajnos rossz irányba!

ronInter
Válasz Admin kommentjére
2017. márc. 7. 17:55

"Pompás" :D
szerk.: Amúgy bitcoint hogyan lehet venni, és mi az ára/árfolyam ? :)

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. márc. 8. 4:05

Ez is szép sztori akkor:) Az erkölcscsősz is befeketedett :)

RegGeri
Válasz ronInter kommentjére
2017. márc. 8. 14:36

"Pompás" :D

Dobtam egy hátast, amikor megláttam, a budapesti Club Ankerben van Bitcoin automata! Anker köz 1-3.

VTomi24
Válasz ronInter kommentjére
2017. márc. 8. 14:42

"

Ezt nem tudom, de én adok el neked jó sokat jó áron, csak 1 feltételem van előre küld a pénzt;)

ronInter
Válasz Admin kommentjére
2017. márc. 8. 17:43

Sajnos nem vagyok budapesti, ezért VTomi24 írok neked pm-et még ma vmikor...remélem meg tudunk egyezni :D

Élő ügyfélszolgálat