skrill usd-t vennék:
1. rendszeresen 500-1000 usd havonta
2. megbízható tagtól, verifikált számláról
3. Bp-en, személyesen
4. középárfolyam alatt
2000forintos paysafecard kódot cserélnék ps 6 $ra.
Sziasztok!
Az egyik netes fogadóirodába szeretnék ma vagy legkésőbb holnap befizetni, de se netelleren, se skrillen nem volt pénzem, így hát Netellert akartam kártyával feltölteni. Akik ugye megkérdezik, hogy szerencsejátékra vagy másra használnám ezt az összeget. Sajnos K&H-s kártyával úgy nem tudtam feltölteni, hogy a szerencsejátékra használom opciót választottam. Így hát a nem arra használam opcióval töltöttem fel, viszont így tényleg nem tudok befizetni, neteller visszadobja a kérést :(
Azzal megoldható a probléma, hogy vkinek én átutalom ezt a pénzt, vki meg nekem vissza? :)
Ha igen, akkor vki tudna segíteni? $25-ról lenne szó.
Köszi! :)
Szerintem akkor se tudod, nekem kellene netellerre pénz ha nem működik és elfogadsz érte PS-en $-t akkor megprobálhatjuk.
Az a gond, hogy egy bizonyos oldalra szeretnék befizetni, mert kaptam tőlük e-mailt, hogyha holnap éjfélig befizetek 6ezer forintot, akkor 3 napon keresztül kapok 1-1 3ezer forintos free betet, szóval igen, starson is fogadhatnék, de én ezt a személyes promót szeretném igénybe venni az adott oldalon :(
értem, mi van ha Netelleredről áttolod skrilledre?szerintem ha akkor nem veszik el a korlátotás akkor p2p után se.
Skrillről ment! Köszi az ötletet! :)
megoldva
Netteleren küldök 13$ ps en kellene 11
Valaki?