Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

sundiszno
Válasz ancsa1975 kommentjére
2011. ápr. 22. 17:30

Szia!

Szívesen segítek, refernciám van az oldalon, privit még nem tudok küldeni. Dobj egy emilt a loosericekukacfreemail.hu-ra. Nickem mindkét termben sundiszno.

hunsilverline
Válasz sundiszno kommentjére
2011. ápr. 22. 18:22

Szia!

Szívesen segítek, refernciám van az oldalon, privit még nem tudok küldeni. Dobj egy emilt a loosericekukacfreemail.hu-ra. Nickem mindkét termben sundiszno.

Csak egy kérdés és ha igen a válasz akkor minden elismerésem. Te miért ajánlod fel mindenkinek efféle segítséget+refferenciákat is mutatsz. Ez ilyen fee részesedéssel megy vagy csak figyeled ezt a topicot h kivel tehetsz jót? Bár gúnyosan hangozhat, egyáltalán nem annak szánom.

sundiszno
Válasz hunsilverline kommentjére
2011. ápr. 22. 18:50

A válasz tulajdonképpen igen. Nyertem múlt héten egy nagyobb összeget (a heti összefoglalóban benne van), pénzre van szükségem, FTP nél kicsi a cashout limitem, és MB sajnos nem működik. Szóval nem átverés, konkurens oldalon u.ezzel a nickkel megtalálsz! Ja, és szerintem player transfer-nél nincs fee!

hunsilverline
Válasz sundiszno kommentjére
2011. ápr. 22. 19:04

A válasz tulajdonképpen igen. Nyertem múlt héten egy nagyobb összeget (a heti összefoglalóban benne van), pénzre van szükségem, FTP nél kicsi a cashout limitem, és MB sajnos nem működik. Szóval nem átverés, konkurens oldalon u.ezzel a nickkel megtalálsz! Ja, és szerintem player transfer-nél nincs fee!

Helló!

Úgy értettem, hogy netán te kérsz mondjuk 1%-ot vagy ilyesmi:) Egy percig nem gondoltam, hogy átverés, a nyereményhez pedig nagy gratula.

sundiszno
Válasz hunsilverline kommentjére
2011. ápr. 22. 19:25

Akkor nagyon köszi! :)

tdaniel84hun
Válasz Alessio kommentjére
2011. ápr. 22. 19:48

Gyors penzcsere a mai PSOP event elott

Szeretnek cserelni gyorsan 6 dolcsit hogy tudjak nevezni a mai PSOP eventre, ftpn tudnam kuldeni cserebe a 6ot. Valaki? Kosze

mindket teremben tdaniel84hun nicken jatszom

rockett
Válasz tdaniel84hun kommentjére
2011. ápr. 22. 19:52

Szeretnek cserelni gyorsan 6 dolcsit hogy tudjak nevezni a mai PSOP eventre, ftpn tudnam kuldeni cserebe a 6ot. Valaki? Kosze

mindket teremben tdaniel84hun nicken jatszom

off: ma nincs PSOP, majd vasárnap:)

tdaniel84hun
Válasz rockett kommentjére
2011. ápr. 22. 19:56

akkor ezt eggyel elneztem :D bocsi, de az ajanlat ettol fuggetlenul all, ha valaki tudna segiteni azt megkoszi

Boby Long
Válasz tdaniel84hun kommentjére
2011. ápr. 23. 15:01

Látom van ilyen topik. Mivel hosszú hétvége van pénzt hagyományosan nem tudok megmozgatni ezért valaki 1,5 dollárt Ftp-re nem tudna küldeni.
MB-re tudom küldeni természetesen előre,
Egyszerűen azért ennyit mert unalmamban pötyögni szeretnék egy kicsit.

sundiszno
Válasz Boby Long kommentjére
2011. ápr. 23. 16:36

335 $ szeretnék cserélni, FTP-ről PS-re. Nick mindkét teremben sundiszno. Privit nem tudok küldeni, referenciám van. loosericekukacfreemailponthu

Élő ügyfélszolgálat