Szia!
Szívesen segítek, refernciám van az oldalon, privit még nem tudok küldeni. Dobj egy emilt a loosericekukacfreemail.hu-ra. Nickem mindkét termben sundiszno.
Szia!
Szívesen segítek, refernciám van az oldalon, privit még nem tudok küldeni. Dobj egy emilt a loosericekukacfreemail.hu-ra. Nickem mindkét termben sundiszno.
A válasz tulajdonképpen igen. Nyertem múlt héten egy nagyobb összeget (a heti összefoglalóban benne van), pénzre van szükségem, FTP nél kicsi a cashout limitem, és MB sajnos nem működik. Szóval nem átverés, konkurens oldalon u.ezzel a nickkel megtalálsz! Ja, és szerintem player transfer-nél nincs fee!
A válasz tulajdonképpen igen. Nyertem múlt héten egy nagyobb összeget (a heti összefoglalóban benne van), pénzre van szükségem, FTP nél kicsi a cashout limitem, és MB sajnos nem működik. Szóval nem átverés, konkurens oldalon u.ezzel a nickkel megtalálsz! Ja, és szerintem player transfer-nél nincs fee!
Akkor nagyon köszi! :)
Gyors penzcsere a mai PSOP event elott
Szeretnek cserelni gyorsan 6 dolcsit hogy tudjak nevezni a mai PSOP eventre, ftpn tudnam kuldeni cserebe a 6ot. Valaki? Kosze
mindket teremben tdaniel84hun nicken jatszom
Szeretnek cserelni gyorsan 6 dolcsit hogy tudjak nevezni a mai PSOP eventre, ftpn tudnam kuldeni cserebe a 6ot. Valaki? Kosze
mindket teremben tdaniel84hun nicken jatszom
akkor ezt eggyel elneztem :D bocsi, de az ajanlat ettol fuggetlenul all, ha valaki tudna segiteni azt megkoszi
Látom van ilyen topik. Mivel hosszú hétvége van pénzt hagyományosan nem tudok megmozgatni ezért valaki 1,5 dollárt Ftp-re nem tudna küldeni.
MB-re tudom küldeni természetesen előre,
Egyszerűen azért ennyit mert unalmamban pötyögni szeretnék egy kicsit.
335 $ szeretnék cserélni, FTP-ről PS-re. Nick mindkét teremben sundiszno. Privit nem tudok küldeni, referenciám van. loosericekukacfreemailponthu